-+=
Olvasási idő: < 1 perc

Az Olaszországból hozott tésztám végre megtalálta méltó helyét ebben brokkolis sajtos ételben 🙂
Nagyon könnyű és gyors recept, csupán 10 percet vesz igénybe amíg megfő a tészta és a brokkoli.

33,5% OFF mindenre a Peakshopban! Kezd az ÚJ évet, még egészségesebben, a Peakkel!

Amikor húsmentes ebédet készítek mindig törekszem arra, hogy más forrásból de vigyek be fehérjét is. Erre a célra tökéletesen megfelel a Peak sajtkrémleves pora, ami nem csak fehérjét adott az ételhez hanem egy nagyon finom plusz ízt is.

Előkészítés 5 perc
Sütés/főzés 10 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
  • 250 g tészta tetszőleges
  • 1 dl zabtejszín
  • 1,5 dl növényi tej
  • 30 g Peak Protein Cream Soup cream cheese
  • 450 g fagyasztott brokkoli (vagy 1 db friss brokkoli)
  • Só, fokhagymapor, fehér bors ízlés szerint
Előkészítés 5 perc
Sütés/főzés 10 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
  • 250 g tészta tetszőleges
  • 1 dl zabtejszín
  • 1,5 dl növényi tej
  • 30 g Peak Protein Cream Soup cream cheese
  • 450 g fagyasztott brokkoli (vagy 1 db friss brokkoli)
  • Só, fokhagymapor, fehér bors ízlés szerint
Elkészítés
  1. A tésztát és a brokkolit külön külön edényben sós vízben megfőzzük. Én körülbelül 10 percig főztem mindekettőt.
  2. A szószhoz összekeverjük az összes többi alapanyagot. Ha túl sűrű lenne a szósz nyugodtan mennyen hozzá még annyi tej amennyi szerintetek szükséges.
  3. A tésztát, brokkolit leszűrjük és elkeverjük velük a szószt és egy serpenyőben átmelegítjük.

 

Tészta

Sajtkrémes tészta

Vidd el a BOMBABIZTOS és CUKORMENTES bejgli receptet - amit a Peak CUKRÁSZA készített.