Nyáron többször vágyunk hűsítő finomságra, íme egy frissítő citromos-csokis verzió!
Hozzávalók:
- 30 g Peak Slim Creamjoy csokoládés pudingpor
- 175 g natúr joghurt
- 2 ek. eritrit
- ½ citrom leve és héja
Elkészítés:
Egy turmix- vagy aprítógéppel dolgozva gyorsíthatjuk az elkészítést, de egy szimpla tálban is kikeverhető a fagyi. A joghurtot, a citromhéjat és levet, valamint az eritritet egy tálba mérjük, végül egy adag Peak Slim Creamjoy csokis pudingport tesszük bele. Egy kézi habverővel addig keverjük, míg egyenletes állagú nem lesz. A krémes fagyipépet egy fagyasztható, zárható műanyag edénybe öntjük, majd 2-3 órán át a fagyasztóban hagyjuk hűlni, hogy a tökéletes fagyi állagot elérje.
Egészség!