Vannak dolgok amiket nem lehet megunni. Nálunk a túró-őrület lehet ilyen 😀 Jöhet bármilyen formában! Torta, gombóc… de azért mégis csak egy fitt Peak pite az, amiben most mennyeien szeretne kiteljesedni 🙂
És hogy ne legyen unalmas – miért lehet az??? – az imádott kollagénünkkel csaptuk nyakon, mennyei gyümölcsös szósszal!
Miért is jó kollagént bevinni a szervezetedbe?
30% OFF mindenre a Peak Karácsonyi vásárban! Vigyél egészséges dolgokat Karácsonyi Ajándékba, az egész Családodnak!
- legfőképp a bőröd miatt, hiszen javul tőle a textúrája, kevesebb ráncod lesz
- emellett a hajad és a körmöd is erősebb lesz
- nem utolsó soron, az ízületeidet is megfiatalítja! Térdfájásra, vállpanaszokra a legjobb! – vagy épp azok megelőzésére!
Előkészítés | 15 perc |
Sütés/főzés | 30 perc |
Mennyiség |
szelet
|
- 200 gramm Szafi csökkentett szénhidráttartalmú kenyér- és péksütemény lisztkeverék (+10 g a nyújtáshoz)
- 50 gramm eritrit
- 3 db M-es tojás
- 30 gramm frissen facsart citromlé
- 60 gramm kókuszolaj
- 25 gramm Peak Coco Dream - cukormentes kókuszkrém
- 500 gramm zsírszegény túró
- 1 adag Peak Yummy Flav Powder cukormentes ízesítő por Lemon Cheesecake 250g
- 100 gramm eritrit
- ízlés szerint mazsola
- 25 gramm Szafi csökkentett szénhidráttartalmú kenyér- és péksütemény lisztkeverék
- 300 gramm fagyasztott erdei gyümölcs
- 50 ml víz
- 1 adag Peak Girl Collagène kollagén italpor hozzáadott aminosavakkal és vitaminokkal eper íz 300g
- ízlés szerint eritrit
- ízlés szerint fahéj
- ízlés szerint chia mag
Hozzávalók
A tésztához
A töltelékhez
Az öntethez
|
- A tésztához a hozzávalókat egy tálba mérjük, majd egy szilikon keverőlapáttal összegyúrjuk. Hagyjuk egy kicsit állni, míg a tölteléket elkészítjük.
- A töltelékhez először a száraz hozzávalókat keverjük össze, majd jöhet a túró és a mazsola.
- Ha kész, a tésztát két egyenlő részre osztjuk, majd a sütőforma alakjára nyújtjuk. (Én kapcsos tortaformát használtam.) Az egyik tésztát belesimítjuk a sütőpapírral bélelt tepsibe, ráhalmozzuk a tölteléket, majd betakarjuk a tésztával.
- 180°C-on, 30-35 percig süssük, és tűpróbával ellenőrizzük, hogy megsült-e.
- A gyümölcsszószhoz a hozzávalókat egy kisebb lábasba öntjük és elkezdjük melegíteni. Ha összeforrt az elegy, már kész is az ínycsiklandó öntetünk.
- Hidegen fogyasztva a legfinomabb! Nyáron tökéletes csemege, a forró napokra.