-+=
Olvasási idő: < 1 percA túró minden diétázó aduásza, hiszen édes vagy sós hangulatban is kielégíti a diétás álmainkat… pláne ha nem csak snasszul magába kanalazzuk, hanem egy krémes süti fő alapanyagává avanzsáljuk! Aki pedig nem szégyenli, mérhetetlen mennyiségű Wheytellával kenegetheti!
Előkészítés | 10 perc |
Sütés/főzés | 30 perc |
Mennyiség |
szelet
|
Hozzávalók
A torta
- 150 gramm joghurt
- 500 gramm zsírszegény túró
- 2 db tojás
- 60 gramm Peak Slim Secret Protein fehérjepor zsírégetőkkel Túrós-citromos 1000g
A tetejére
- darált zabpehely
- fahéj
- eritrit
Pluszban
Hozzávalók
A torta
A tetejére
Pluszban
|
Elkészítés
- Szükségünk lesz egy aprítógépre 🙂 Miért? Mivel ennek segítségével lesz igazán krémes a túrónk./megjegyzem szinte az összes túrós süteményt ennek segítségével készítem el, mert tökéletes állagot érünk el vele/
- A túró felét, a joghurtot, tojást és az eritritet beleöntjük a gépbe. Csomómentesre keverjük, majd hozzáadjuk a maradék túrót és a fehérje port. Az egészet krémesre keverjük a gép segítségével.
- Amennyiben úgy gondolod, nem elég krémes vagy túl sűrű a krém akkor cukormentes mandulatej hozzáadásával érd el a számodra szükséges állagot. 🙂
- Egy kávédarálóba tetszőleges mennyiségű zabpelyhet, fahéjat és eritritet teszünk. Párszor szükséges csak megnyomni a kávédarálót, mivel nem az a cél, hogy liszt formát érjünk el, hanem egy apróbb szemcsésebb állagot.
- A túrós részt egy tetszőleges formába öntjük, majd rászórjuk a fahéjas,eritrites zabpelyhünket és előmelegített sütőben 180 fokon kb 30 perc alatt készre sütjük. Ez sütőnként eltérhet, DE a villa teszt mindig segít 🙂
- u.i: A tetején lévő részt akár gullón kekkszel is felturbózhatod vagy egy kis wheytellaval :O 😉