Diétás túrós sütit manapság mindenki tud... na de a legdiétásabbat?
Diétás túrós sütit manapság mindenki tud... na de a legdiétásabbat?
-+=
Olvasási idő:< 1perc
A túró minden diétázó aduásza, hiszen édes vagy sós hangulatban is kielégíti a diétás álmainkat… pláne ha nem csak snasszul magába kanalazzuk, hanem egy krémes süti fő alapanyagává avanzsáljuk! Aki pedig nem szégyenli, mérhetetlen mennyiségű Wheytállával kenegetheti!
Szükségünk lesz egy aprítógépre 🙂 Miért? Mivel ennek segítségével lesz igazán krémes a túrónk./megjegyzem szinte az összes túrós süteményt ennek segítségével készítem el, mert tökéletes állagot érünk el vele/
A túró felét, a joghurtot, tojást és az eritritet beleöntjük a gépbe. Csomómentesre keverjük, majd hozzáadjuk a maradék túrót és a fehérje port. Az egészet krémesre keverjük a gép segítségével.
Amennyiben úgy gondolod, nem elég krémes vagy túl sűrű a krém akkor cukormentes mandulatej hozzáadásával érd el a számodra szükséges állagot. 🙂
Egy kávédarálóba tetszőleges mennyiségű zabpelyhet, fahéjat és eritritet teszünk. Párszor szükséges csak megnyomni a kávédarálót, mivel nem az a cél, hogy liszt formát érjünk el, hanem egy apróbb szemcsésebb állagot.
A túrós részt egy tetszőleges formába öntjük, majd rászórjuk a fahéjas,eritrites zabpelyhünket és előmelegített sütőben 180 fokon kb 30 perc alatt készre sütjük. Ez sütőnként eltérhet, DE a villa teszt mindig segít 🙂
u.i: A tetején lévő részt akár gullón kekkszel is felturbózhatod vagy egy kis wheytellaval :O 😉
Totálisan Ingyenes a kiszállítás! + 33%OFF mindenre! Csak pár nap!
Patócs Gábor vagyok, a PG’s kitchen Instagram és Facebook oldal kezelője. A testépítés és az egészséges életmód évek óta fontos részét képezi életemnek. Nem tartom magam utóbbi megszállottjának, sokkal inkább egy egészséges egyensúly fenntartására törekszem és ezt a látásmódot igyekszem átadni Követőimnek is. A rohanó hétköznapokban egyszerű, gyorsan elkészíthető (nem utolsó sorban kevés mosogatnivalóval járó), ellenben mégis látványos süteményeket, ételeket igyekszem készíteni. Mindezeket könnyen beszerezhető, minőségi hozzávalókból. Természetesen kíváncsiságom kielégítésére is törekszem, így időnként szívesen kísérletezek kevésbé ismert alapanyagokkal, tapasztalataimat pedig szeretném megosztani Veletek is. Az ételek elkészítése mellett, a gasztrofotózás rejtelmeibe is szenvedélyesen belevettem magam, hogy a legimpozánsabb képekkel tudjam bemutatni Nektek receptjeimet.