Fehérjés bundában sült almakarikák

A hétfői nyűgös napon nem kívántam mást vacsorára, mint valami meleg, gyors desszertet. Íme! Remélem, neked is ízleni fog.

Sült almakarika

Hozzávalók:

Öntet:

Fehérjés sült almakarika

Elkészítés:

Az almát meghámozzuk, szeletekre vágjuk és a közepét egy mini pogácsaszaggatóval vagy kupakkal kivágjuk. A goffriport kevés vízzel sűrű masszává keverjük. Megforgatjuk benne az almaszeleteket és a felforrósított kókuszzsírba aranybarnára sütjük.

Öntetnek, a vaníliás fehérjeport kikevert kevés vízzel és azzal locsoltam meg almaszeleteket, illetve darált eritritolt összekevertem fahéjjal és megszórtam.

feherjes-almakarika

TIPP: Az ínyencebbek még melegen tálalva, egy gombóc cukormentes vanília fagylalttal is fogyaszthatják.

Egészségedre!

sult-almakarikak

Rapai-Temcsák Lilian

Rapai-Temcsák Lilian

2015. május 30-án megszületett a kisfiam, azóta itthon tevékenykedem, előtte a családi vállalkozásunkba dolgoztam.
Hobbim a sport (nagy Péntek Enikő fan vagyok), a könyvek (romantikus, sci-fi, krimi) és a sütés (minden jöhet, ami édes).
Rapai-Temcsák Lilian
Termékek a Peak Shop kínálatából!
Hozzászólások

Tudj meg többet arról, hogyan lehetsz még szebb a Google+ oldalunkon!

Fehérjés bundában sült almakarikák
2 szavazat, 4.50 átl. szavazat (88% pont)

Fontos a véleményed! Itt vagyunk, ha van kérdésed!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Hozzászólás elküldése előtt kérled add meg a helyes számot *

Fehérjés bundában sült almakarikák
2 szavazat, 4.50 átl. szavazat (88% pont)
870
Diétás főzőcske, Édességek, Fehérjeporos receptek
, ,