-+=
Olvasási idő: < 1 perc

Tegnapról megmaradt egy kevés a kókuszos zabkoch széleiből, gondoltam felhasználom. Természetesen elkészíthetsz egy másik piskótamorzsát is ehhez a krémes hideg édességhez.

Hozzávalók (2 pohárhoz):

Morzsához: (ha nincs maradék piskótád vagy cukormentes kekszed otthon)

  • 60 g szénhidrát-csökkentett liszt
  • 20 g aprószemű zabpehely
  • 50 g light vaj
  • 30 g eritrit
  • 1 tojássárgája

Túrókrém:

Dolgozzon helyetted a Zsírégetőd! A Munka Ünnepére: 33% OFF a Peak Zsírégetőidre!

Elkészítés:

A morzsához egy tálban a vajat elmorzsoljuk a liszttel és a zabpehellyel, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót és összedolgozzuk. Egy sütőpapírral bélelt tepsibe nyomkodjuk a tésztát, kb. 1 cm vastagon és előmelegített sütőben 175 fokon megsütjük. Ha kész, hagyjuk kihűlni és összetörjük.

A túrókrémhez az összes hozzávalót egy tálban simára keverem. A 2 dl-es poharak aljába morzsát szórunk, erre jön egy adag túrókrém, tetszőlegesen cukormentes baracklekvár, megint kekszmorzsa, túrókrém, lekvár.

Egészséggel elfogyasztom. 🙂

rákóczi túrós

diétás rákóczi túrós

30 napon át minden napra jut 1 fitt recept - ami 5 perces elfoglaltságot kér CSAK Tőled!