Igazi ízorgia, igazi villám desszert! A Peak kókuszkrémje a mascarponével a világ legjobb párosítása, garantált sikert fog aratni ez a tiramisu recept… már ha jut belőle másoknak is! 🙂
Az új Peak cukormentes kókuszkrém tényleg annyira de annyira finom, hogy nem fogsz tudni betelni vele… De nem is kell! Mert:
- 0% hozzáadott cukorral készült
- 48% kókuszt tartalmaz
- olyan mint a raffaello golyó közepén csurgó selymes krém!!!
- Ketogén diétába is beillesztheted
Úgyhogy dobd össze gyorsan ezt a receptet – ami alig 5 perc – és mutasd meg mindenkinek, hogy bizony ami egészséges és diétás, az is tud finom lenni! Merthogy szinte alig van benne szénhidrát!
És még EZT a meglepetést is hoztuk – a legfinomabb SÜTIKRÉMEKRE, GIGAA 30%OFF kedvezményt kapsz! (UTOLJÁRA, áremelés előtt, sajnos… MOST még tudod vinni!) KATTINTS IDE a cukormentes csomagodárt!
Előkészítés | 5 perc |
Sütés/főzés | 2 perc |
Mennyiség |
adag
|
- 15 gramm Peak Keep Calm Dessert Casein fehérjepor duplacsoki ízben
- 5 gramm kakaópor
- fél teáskanál sütőpor
- 1 db tojás
- 30 ml tej
- 150 gramm light mascarpone
- 2 evőkanál Peak Coco Dream - cukormentes kókuszkrém
- 100 ml tejszín
Hozzávalók
A tésztához
A krémhez
|
- Mindent összekeverünk a tésztához és mikróban kb 2*45 másodpercre maximális teljesítményen “megsütjük”. Akkor jó, amikor elválik a bögre falától kicsit a süti.
- A krémhez pedig a mascarponét kikevertjük 2 ek Peak cukormentes kókuszkrémmel. Kb 100 ml tejszínt kemény habbá verünk, majd a mascarponés krémhez keverjük. ÍZORGIAAAA!