Kalóriaszegény, fehérjedús, isteni finom citromfagyi és még fagylaltgép sem kell hozzá! Az extra citromosság érdekében felturbóztam egy kis narancsbőr gyilkos citromos kollagénnel is, amitől igazán kerek ízvilágot kapott!
Miért is jó kollagént bevinni a szervezetedbe?
- a szervezet kollagéntermelése 30 év felett csökken, így pótolni kell, ha meg akarod őrizni tested fiatalságát!
- legfőképp a bőröd miatt, hiszen javul tőle a textúrája, kevesebb ráncod lesz – a filmsztárok is ezt használják, hogy fiatalosak maradjanak!
- emellett a hajad és a körmöd is erősebb lesz
- nem utolsó soron, az ízületeidet is megfiatalítja! Térdfájásra, vállpanaszokra a legjobb! – vagy épp azok megelőzésére!
Ezen kívül a cukormentes, és szinte kalória nélküli ízesítőporral adtunk neki egy kis barackos plusz ízt, ami szintén istenien passzolt a citrusos ízhez.
30% OFF mindenre a Peak Karácsonyi vásárban! Vigyél egészséges dolgokat Karácsonyi Ajándékba, az egész Családodnak!
Ha nem ismered még a Peak Flav ízesítőket, akkor a videóban megmutatjuk, hogyan tudod használni, és mibe jó!
Előkészítés | 20 perc |
Pihentetés | 2-3 óra |
Mennyiség |
gombóc
|
- 5 db tojásfehérje
- 2 dl cukrozatlan habtejszín
- 1 db bio citrom leve és héja
- 25 gramm Peak Girl Collagéne kollagén italpor hozzáadott aminosavakkal és vitaminokkal citromos jeges tea íz 300g de más gyümis Peak kollagénporral is működik!
- édesítő (ízlés szerint eltérő)
- 1 adagolókanál Peak Yummy Flav Powder cukormentes ízesítő por őszibarack-sárgabarack íz 250g
Hozzávalók
|
- A tojásfehérjéket keverjük össze a citrom levével, héjával és a kollagénnel, ízesítővel, majd vízgőz felett folyamatosan kevergetve melegítsük fel ( de ne forrjon!).
- Ha már olyan meleg, hogy nem szívesen nyúlnál bele akkor jó. Levesszük a vízgőzről és robotgéppel habosra keverjük amíg hűl egy kicsit.
- Ezután a tejszínt habbá verjük és belekeverjük a tojásos keverékbe.
- Választunk egy tetszőleges tálat, bele kanalazzuk és 2-3 órára hűtőbe tesszük.
- Ha csak később, mondjuk napok múlva akarjuk fogyasztani vegyük ki előtte 1-2 órával és tegyük hűtőbe vagy akár szobahőmérsékletre, hogy kanalazhatóra olvadjon.