-+=
Olvasási idő: 2 perc

Igeeen, végre tolhatjuk ki a HÚSVÉTI posztokat – és egy répatortával startolunk…amiben persze van egy kis csavar :)) … szószerint.

És HÚSVÉT alkalmából EZT a meglepetést is hoztuk – a legfinomabb SÜTIKRÉMEKRE, GIGAA 30%OFF kedvezményt kapsz! (UTOLJÁRA, áremelés előtt, sajnos… MOST még tudod vinni!) KATTINTS IDE a cukormentes csomagodárt!

Igazi diétás fehérjebomba teki:

33% OFF mindenre a Peakshopban! Szabadságra ment a grafikusunk! + Sör és Fagyi kupon is a Tiéd!

  • liszt és cukor helyett: zablisztes-proteines piskótával készült, eritritet felhasználva. Az új dióóóós SOMLÓIS Slim imádnivaló ebbe a receptbe, mert iszonyat kellemes diós íze van – így csak kevés dió kellett mellé, ami ugye szintén sok kalóriaspórolás!
  • zsíros mascarpone és cukros csoki helyett:

A mascarpone – ami egy igen magas kalóriatartalmú tejtermék – kiváltására a proteinben gazdag, zsírszegény Skyr joghurt és az isteni fehércsokis Slim tökéletes páros, nemcsak ennél a receptnél, hanem mindenhol ahol mascarpone krémre van szükség!

— Még egy gourmet tipp! A répatortára került öntetet és/vagy bele a krémet durván beturbózhatod, ha 1-2 kanál Cocodream cukormentes kókuszkrémet is belekavarsz. Ennek a krémnek IGAZI RAFFAELLO íze van, és a fehércsokis Slimes túrókrémhez keverve egy igazi gasztroorgazmus :)))

 

Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 15 perc
Pihentetés 1 éjszaka
Mennyiség
szelet
Hozzávalók
A tekercshez
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 15 perc
Pihentetés 1 éjszaka
Mennyiség
szelet
Hozzávalók
A tekercshez
Elkészítés
  1. A tojásokat válaszd ketté. A sárgáját keverd ki a narancslével, és a fele eritrittel.
  2. A száraz hozzávalókat is keverd össze - érdemes átszitálni, ha szebb piskótát akarsz.
  3. A répát reszeld le a lehető legkisebbre, majd nyomkodd ki a levét. EZ fontos, különben szétázik és széttörik a piskóta.
  4. A tojásfehérjét a maradék eritrittel felverjük - legyen tartása habnak de nem kell betonkeményre.
  5. Keverjük óvatosan bele a sárgás részt, majd a szilárdat, 3 részletben. Végül a répát. ÓVATOSAN, ne törjön össze a hab!!
  6. Sütőpapíros tepsiben egyengessük szét - előmelegítve süsd 15 percig közepes hőfokon. Ha kisült, akkor fordítsuk meg és egy konyharuha segítségével tekerjük fel.
  7. A krémhez keverd össze a hozzávalókat - én kókuszkrémet használtam a "lazításhoz", nagyon finom bele.
  8. Ha kihűlt a piskóta, akkor kend meg krémmel és szorosan tekerd fel, mint egy szőnyeget. 🙂 Érdemes egy estét a hűtőben pihentetni!
  9. A tetejér por eritrittel vagy kókuszkrémmel - sűrűre kevert fehérjével is díszítheted!

Húsvéti kuglóf pedig ITT!

répatorta

répatorta tekercs

Hogyan lehetsz gyönyörű, fitnesz anyuka a gyermekeid mellett? Töltsd le INGYEN a felkészítő terved!