Ha szereted az édesburgonyát, akkor ezt a receptet ajánlom, hogy kipróbáld, mert egyszerű, gyors és szuper egészséges! 🙂
Hozzávalók:
- 5-6 púpozott ek. Peak Sweet Potato édesburgonya por
- 4 egész tojás
- mediterrán fűszerkeverék
- 2 bögre zabpehely
- só, bors ízlés szerint
- 2 marék zöld olívabogyó
- szükséges mennyiségű víz
- fél csomag sütőpor
Elkészítés:
Az édesburgonya port keverd el annyi vízzel, hogy krémes, de ne túl híg állagú legyen. Add hozzá a 4 egész tojást valamint a zabpelyhet és ezt is keverd el benne alaposan. Fűszerezd ízlésed szerint, én mediterrán fűszerkeveréket választottam, de másként is ízesíthető. Végül keverj bele egy fél csomag sütőport és a tetejét díszítsd olívabogyóval. Tedd a masszát egy kapcsos sütőpapírral bélelt tortaformába majd az előmelegített sütőbe, nagyjából 45 percre 180 fokra és már kész is. Köretként, de önmagában is megállja a helyét!
Fogyaszd egészséggel! 🙂