-+=
Olvasási idő: < 1 perc

A fahéjas alma illatánál aligha tudnék jobbat elképzelni egy cidris őszi napon- talán csak abban az esetben ha ez egy puha, meleg sütivel társul – Pont mint ez az almás-grízes szelet!

Az alma az egyik kedvenc gyümölcsöm amit minden formában imádok elkészíteni és persze megenni 🙂
Simán önmagában, lereszelve, köretként húsok mellé vagy desszertként süteményekbe.

Most egy édes fahéjas-almás-grízes receptet hoztam ami megállja a helyét alakbarát desszertként alacsony szénhidráttartalma és magas fehérjetartalma miatt!

Totálisan Ingyenes a kiszállítás! + 33%OFF mindenre! Csak pár nap!

Hagyományos gríz helyett a Peak tejbegríze került bele aminek több szuperképessége is van.

  • Csak víz/tej kell az elkészítéséhez
  • 54% a fehérjetartalma 
  • Főzni sem kell

Emellett isteni finom és órákra eltelít magas rosttartalma miatt!

 

Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 30 perc
Mennyiség
Hozzávalók
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 30 perc
Mennyiség
Hozzávalók
Elkészítés
  1. Kettő almát lereszelünk, meglocsoljuk citromlével, megszórjuk fahéjjal és kicsit állni hagyjuk.
  2. Addig a tojásokat felverjük és hozzáadjuk a kefírt majd a többi hozzávalót is.
  3. Az almát kicsit kinyokodjuk és azt is belekeverjük, majd kivajazott, lisztezett hőálló tálba öntjük a masszát.
  4. A harmadik almát vékony szeletekre vágjuk és tetszés szerint a tetejére pakoljuk.
  5. 180 fokon körülbelül 30 perc alatt készre sütjük.

Grízes szelet

Almás grízes szelet

Töltsd le INGYEN a Ketogén DIÉTÁS étrended!