-+=
Olvasási idő: < 1 perc

A madártej a leglegleg desszert nálam: jól behűtve, jó édesen a legjobb! Persze mióta létezik a madártej ízű Keep Calm Casein minden lefekvés előtt megiszok egy nagy pohárral. De azért néha becsúszik nasiként is napközben madártejes palacsinta formájában. 😉

Hozzávalók:

Elkészítés:

Dolgozzon helyetted a Zsírégetőd! A Munka Ünnepére: 33% OFF a Peak Zsírégetőidre!

A palacsintaport csomómentesre keverjük a tejjel/vízzel.

A pudingot elkészítjük az eritrittel, a kazeinnel és megtöltjük vele a palacsintákat. A madártejhez nagyon jól illik a dió, bátran tegyél a tányérra belőle, de akár a töltelékben is megállja a helyét.

Miért élementő a Peak palacsintapor Neked? Lényegesen leegyszerűsítheted a folyamatot, és tuti biztosra sikerül a fehérjés palacsintád! Hogy?

Ha nem akarsz tökölni a fehérjeporokkal és a zab méricskélésével – és ha épp nincs otthon tojás vagy tej… akkor szuper, ha a szekrénybe vár egy készre összeállított 56% fehérjetartalmú cukor-, laktóz, gluténmentes palacsinta por! Ehhez CSAK VÍZ kell, elég összerázni egy shakerben, és máris sütheted!

Jó étvágyat!

madártej

madártejes palacsinta

30 napon át minden napra jut 1 fitt recept - ami 5 perces elfoglaltságot kér CSAK Tőled!