A Peak Choco Heaven cukormentes kekszei már önmagában is a mennyországba repítenek, hát gondolj bele sajttorta formájában!
Ember legyen a talpán, akinek van annyi ereje és önuralma, hogy nem zabálja fel azonnal a kekszeket. 😀 De ha mégis, lehet ám belőle sütit vagy tortát is készíteni – például ezt a sütés nélküli sajttortát!
A Choco Heaven keksz darabok, irtóra feldobják a sajttortát, nem mellesleg nagyon finom ízt adnak neki. Igazi mámor!
30% OFF mindenre a Peak Karácsonyi vásárban! Vigyél egészséges dolgokat Karácsonyi Ajándékba, az egész Családodnak!
Előkészítés | 15 perc |
Pihentetés | 1 éjszaka |
Mennyiség |
szelet
|
- 150 gramm cukormentes gullon keksz
- 50 gramm magkeverék (Lidl, Alesto)
- 30 gramm Peak Keep Calm Dessert Casein fehérjepor madártej ízben
- 50 gramm Skyr joghurt
- 250 gramm zsírszegény krémtúró
- 50 gramm natúr Skyr joghurt
- 30 gramm Peak Keep Calm Dessert Casein fehérjepor madártej ízben
- ízlés szerint édesítő
- 1 csomag Peak Choco Heaven - cukormentes keksz-mámor
Hozzávalók
A sajttorta alja:
A krém
|
- A sajttorta alját daráld össze, majd keverd el a joghurttal, protein porral. Jó ragacsos masszát kell, hogy kapj. Ezt sütőpapírral bélelt tortaformàba nyomkodd bele. Rakd hűtőbe fél órára.
- A krém hozzávalóit dolgozd össze, majd rakd rá a keksz alapra.
- Tetejét megszórhatod reszelt étcsokoládéval.
- Érdemes 1 estét a hűtőben pihentetni!