-+=
Olvasási idő: < 1 perc

Az őszi téli időszak amúgy is a linzerek és a kiszaggatós sütik időszaka – hiszen nemcsak a tészta nagyon finom, de bizony kreatív-beteges álmainkat, vágyainkat, vagy épp ünnepi hovatartozásunkat is belefaraghatjuk egy-egy kekszbe 🙂

Most a Halloween alkalmából kicsit (sem…) ijesztő kekszeket készítettem, amit a Peak Wheydrem krémével töltöttem meg.

Akár 33% kedvezményed lehet + a Peak csillogós ZEN shaker is a Tiéd! Jöjjön a Boldogság tavaszra!

Ez amúgy teljesen CUKOR és LAKTÓZMENTES csokis mogyorókrém – istenien kenhető a kekszek közé, olvasztani sem kell – csak legyen szobahőn! Bővebben itt viheted kedvezménnyel a krémet!


Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 10 perc
Pihentetés 30 perc
Mennyiség
db
Hozzávalók
Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 10 perc
Pihentetés 30 perc
Mennyiség
db
Hozzávalók
Elkészítés
  1. A tészta hozzávalóit gyúrd össze: azaz a Whey dream kivételével mindent. A vizet kanalanként adagold hozzá, amikor összeáll a tészta, akkor jó!
  2. Érdemes 30 percre hűtőbe tenni, hogy a vaj megkeményedjen és jobban lehessen vele dolgozni.
  3. A tésztát nyújts ki lisztezett felületen és szaggasd ki a formákkal.
  4. Előmelegített sütőben süsd meg - 200 fok és 8 perc!
  5. Ha kész, akkor a Whey Dream krémmel dekoráld a linzereket. Ha szobahőn van, könnyen kenhető!

Elég a sok eredménytelen diétából?!
Ne vesztegesd tovább az időt!