-+=
Olvasási idő: 2 perc

Ugye a RÁNTOTT kaja-variációk mindig népszerűek… de nem a diétázók között 🙂 Viszont mivel már mind a sütés, mind a panírozás MEGOLDHATÓ DIÉTÁSAN – sok helyen láttam, hogy SŰTŐBEN sütik a rántott sajtot… így NANÁÁÁÁ hogy kipróbáltam a Bunda porból! 

Dolgozzon helyetted a Zsírégetőd! A Munka Ünnepére: 33% OFF a Peak Zsírégetőidre!

Amúgy a Peak Bundázóról azt kell tudnod, hogy GLUTÉNMENTES és magas a fehérjetartalma – és bármit bebundázhatsz vele, itt például csak víz kell hozzá – és sós palacsintaként működik. De szendvicsnek, galuska – alapnak!! – pizzának is jó – és hát az eredeti funkciója: a BUNDÁZÁS, azaz egészséges rántott husik készítése. Itt egy cikk, ennyi mindent csináltunk már eddig belőle!
A Peak Bundázóval tudod növelni tehát minden sós dolog FEHÉRJETARTALMÁT, és mivel alapvetően kaják bebundázásához PANÍRKÉNT működik, így most is erre használtam. Itt láthatod, hogy mekkora különbség is a hagyományoshoz képest:
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 30 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 30 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Elkészítés
  1. Készíts elő mindent: a macisajtokat, a bundát és a tojást enyhén verd fel.
  2. A bundához keverd össze a Peak fehérjés bundázót a fűszerekkel és a zabkorpával. Ha csökkenteni akarod a bevitt szénhidrátot, akkor csak Peak fehérjés bundázót használj a panírhoz.
  3. A macisajtokat egyenként forgasd meg a tojásban majd az isteni FITT fehérjés panírmorzsában. Sütőpapírra téve fújd le PAM kalóriamentes olajsprayvel.
  4. Tedd előmelegített sütőbe, és 200 fokon süsd 8-10 percig! (hőlégkeverésen) ENNYIKE!

rántott sajt sütőben

diétás rántott sajt sütöben

30 napon át minden napra jut 1 fitt recept - ami 5 perces elfoglaltságot kér CSAK Tőled!