Rántott macisajtok érkeztek a sütőből! Csekkold le, a panír is diétás!
A kedvenced lesz! Diétás rántott macisajtok készültek, egyenesen a sütőből! Ezt minden diétázónak ismernie kell!
A kedvenced lesz! Diétás rántott macisajtok készültek, egyenesen a sütőből! Ezt minden diétázónak ismernie kell!
-+=
Olvasási idő:2perc
Ugye a RÁNTOTT kaja-variációk mindig népszerűek… de nem a diétázók között 🙂 Viszont mivel már mind a sütés, mind a panírozás MEGOLDHATÓ DIÉTÁSAN – sok helyen láttam, hogy SŰTŐBEN sütik a rántott sajtot… így NANÁÁÁÁ hogy kipróbáltam a Bunda porból!
Dolgozzon helyetted a Zsírégetőd! A Munka Ünnepére: 33% OFF a Peak Zsírégetőidre!
A Peak Bundázóval tudod növelni tehát minden sós dolog FEHÉRJETARTALMÁT, és mivel alapvetően kaják bebundázásához PANÍRKÉNT működik, így most is erre használtam. Itt láthatod, hogy mekkora különbség is a hagyományoshoz képest:
Készíts elő mindent: a macisajtokat, a bundát és a tojást enyhén verd fel.
A bundához keverd össze a Peak fehérjés bundázót a fűszerekkel és a zabkorpával. Ha csökkenteni akarod a bevitt szénhidrátot, akkor csak Peak fehérjés bundázót használj a panírhoz.
A macisajtokat egyenként forgasd meg a tojásban majd az isteni FITT fehérjés panírmorzsában. Sütőpapírra téve fújd le PAM kalóriamentes olajsprayvel.
A Peak főszerkesztője vagyok, mellette pszichológia szakon végeztem, és sportedzőként is évekig tevékenykedtem. Régebben versenyszerűen sportoltam (küzdősportok), így a rendszeres sport, a minőségi étkezés, az erősítés és a tápkiegek az életem részévé váltak.