Végre megjött a nyár, megjött a fagyiszezon is.
Ha szeretnél figyelni az alakodra tökéletes választás a Peak fagyipora.
MIBEN MÁS, ha a bolti fagyik helyett a Peak Fitt fagyid eszed? Miben ad többet Neked?
Egyrészről mert nincs benne semmi cukor, és a szénhidráttartalma is elhanyagolható – hiszen amit látsz, az nem cukor, hanem ROST, ami nem szívódik fel!
Fehérjepor van benne, azaz a fele fehérje! Ez elég nagy arány, így ahhoz hogy FINOM legyen, a Peak egyik legjobb minőségű, és legfinomabb, legkrémesebb TEJSAVÓ fehérjéjéből készült!
Ez miért jó Neked? A fehérje az egyetlen olyan makro tápanyag, ami az izomzatod feszességének megőrzéséről gondoskodik. Az izomzatodnak fehérjére van szüksége ahhoz, hogy szép formás maradhasson, különben bőröd is láthatóan megereszkedik, ami valljuk be nem túl nőies. A Peak fehérje fagyi semmilyen hozzáadott cukrot nem tartalmaz, kizárólag élelmiszerből – tejsavó fehérjéből – előállított alapanyagból készül.
Előkészítés | 5 perc |
Pihentetés | 4 óra |
Mennyiség |
db
|
- 100 g Peak Fit Ice Cream csoki-marcipán
- 200 ml víz
- 50 ml tejszín
- 1 csomag cukormentes gullon keksz
Hozzávalók
|
- A fagyiport shakerben összekeverjük a vízzel és egy tálba öntjük. A tejszínt felverjük és alaposan összeforgatjuk a fagyival. így tesszük a fagyasztóba körülbelül 4 órára.
- Mikor kellőképpen megszilárdult a fagyink, betölthetjük a kekszekbe.
- Ha nem szeretnénk rögtön fogyasztani, tegyük vissza a mélyhűtőbe.