-+=
Olvasási idő: 2 perc

A Peak Bundázó por nekem egy megváltás volt… mert egyfelől végre full diétás és gluténmentes rántott husit ehetek. Azért jó, mert tök gyors – csak el kell keverni vízzel vagy tojással, és máris AKÁR A SÜTŐBEN is lehet vele rántott csirkét sütni – olyan panírral, ami ropog, MAGAS A FEHÉRJETARTALMA, és ugye liszt mentes.

Ha olyan diétát folytatsz, ahol nagyon alacsonyan kell tartani a szénhidrátot, akkor EZ A MEGOLDÁS – hogy ezzel a fehérjés bundázóval rántod a husid!

A recept alapján a csirkemell 1 adagja (vegyük 150 grammnak) 49g fehérjét, kevesebb mint 3 gramm (!!!) szénhidrátot tartalmaz, kb 13g zsír mellett – ez a SAJT miatt van, szóval variálhatod ezt us zsírszegényebbre.

30% OFF + Ingyenes Szállítás a Peak Télapótól! Most használd ki!

A Bundázó porral amúgy kb. 10 kiló csirkét ki tudsz sütni – de tök jó serpenyős tortillák kisütésére kb 20-25 tortillát is ki lehet ebből a porból sütni. Szóval ha unod az édességet – és SÓS kajákkal feldobnád a diétád – próbáld ki, a SÓS főzős csomaggal ráadásul INGYEN JÁR. (IDE KATTINTVA találod!)

Mindenki imádja 🙂


Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 45 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 45 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Elkészítés
  1. A csirkét vágd fel, klopfold ki - és ízesítsd be.
  2. Mérd ki a panírt: bundapor - tojás (picit felverve) - reszelt sajt. A sajt jobb, ha vékonyra van reszelve, sokkal jobban tapad a panírhoz!
  3. Forgasd bele: lisztbe-tojásba-végül a reszelt sajtba - majd egy sütőpapíros tepsibe helyezd el.
  4. Fújd meg olajsprayvel - majd 180 fokon süsd 30 percig alul-felül, én a végén még 10 perc hőlégkeverést is rátettem, hogy jól átpiruljon.
  5. Le is fagyaszthatod készen, tökéletes lesz kiolvasztva!

rántott hús sütőben

szénhidrátszegény rántott hús sütőben

Vidd el a BOMBABIZTOS és CUKORMENTES bejgli receptet - amit a Peak CUKRÁSZA készített.