A Peak Bundázó por nekem egy megváltás volt… mert egyfelől végre full diétás és gluténmentes rántott husit ehetek. Azért jó, mert tök gyors – csak el kell keverni vízzel vagy tojással, és máris AKÁR A SÜTŐBEN is lehet vele rántott csirkét sütni – olyan panírral, ami ropog, MAGAS A FEHÉRJETARTALMA, és ugye liszt mentes.
Ha olyan diétát folytatsz, ahol nagyon alacsonyan kell tartani a szénhidrátot, akkor EZ A MEGOLDÁS – hogy ezzel a fehérjés bundázóval rántod a husid!
A recept alapján a csirkemell 1 adagja (vegyük 150 grammnak) 49g fehérjét, kevesebb mint 3 gramm (!!!) szénhidrátot tartalmaz, kb 13g zsír mellett – ez a SAJT miatt van, szóval variálhatod ezt us zsírszegényebbre.
A Bundázó porral amúgy kb. 10 kiló csirkét ki tudsz sütni – de tök jó serpenyős tortillák kisütésére kb 20-25 tortillát is ki lehet ebből a porból sütni. Szóval ha unod az édességet – és SÓS kajákkal feldobnád a diétád – próbáld ki, a SÓS főzős csomaggal ráadásul INGYEN JÁR. (IDE KATTINTVA találod!)
Mindenki imádja 🙂
Előkészítés | 10 perc |
Sütés/főzés | 45 perc |
Mennyiség |
adag
|
- 500 gramm csirkemell filé
- 30 gramm Peak Protein Bread bundázó por 53% fehérjével
- 1 db tojás
- 200 gramm light reszelt sajt
- PAM Canola kalóriamentes olajspray
Hozzávalók
|
- A csirkét vágd fel, klopfold ki - és ízesítsd be.
- Mérd ki a panírt: bundapor - tojás (picit felverve) - reszelt sajt. A sajt jobb, ha vékonyra van reszelve, sokkal jobban tapad a panírhoz!
- Forgasd bele: lisztbe-tojásba-végül a reszelt sajtba - majd egy sütőpapíros tepsibe helyezd el.
- Fújd meg olajsprayvel - majd 180 fokon süsd 30 percig alul-felül, én a végén még 10 perc hőlégkeverést is rátettem, hogy jól átpiruljon.
- Le is fagyaszthatod készen, tökéletes lesz kiolvasztva!