-+=
Olvasási idő: 2 perc

A Peak Bundázó por nekem egy megváltás volt… mert egyfelől végre full diétás és gluténmentes rántott husit ehetek. Azért jó, mert tök gyors – csak el kell keverni vízzel vagy tojással, és máris AKÁR A SÜTŐBEN is lehet vele rántott csirkét sütni – olyan panírral, ami ropog, MAGAS A FEHÉRJETARTALMA, és ugye liszt mentes.

Ha olyan diétát folytatsz, ahol nagyon alacsonyan kell tartani a szénhidrátot, akkor EZ A MEGOLDÁS – hogy ezzel a fehérjés bundázóval rántod a husid!

A recept alapján a csirkemell 1 adagja (vegyük 150 grammnak) 49g fehérjét, kevesebb mint 3 gramm (!!!) szénhidrátot tartalmaz, kb 13g zsír mellett – ez a SAJT miatt van, szóval variálhatod ezt us zsírszegényebbre.

Dolgozzon helyetted a Zsírégetőd! A Munka Ünnepére: 33% OFF a Peak Zsírégetőidre!

A Bundázó porral amúgy kb. 10 kiló csirkét ki tudsz sütni – de tök jó serpenyős tortillák kisütésére kb 20-25 tortillát is ki lehet ebből a porból sütni. Szóval ha unod az édességet – és SÓS kajákkal feldobnád a diétád – próbáld ki, a SÓS főzős csomaggal ráadásul INGYEN JÁR. (IDE KATTINTVA találod!)

Mindenki imádja 🙂


Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 45 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 45 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Elkészítés
  1. A csirkét vágd fel, klopfold ki - és ízesítsd be.
  2. Mérd ki a panírt: bundapor - tojás (picit felverve) - reszelt sajt. A sajt jobb, ha vékonyra van reszelve, sokkal jobban tapad a panírhoz!
  3. Forgasd bele: lisztbe-tojásba-végül a reszelt sajtba - majd egy sütőpapíros tepsibe helyezd el.
  4. Fújd meg olajsprayvel - majd 180 fokon süsd 30 percig alul-felül, én a végén még 10 perc hőlégkeverést is rátettem, hogy jól átpiruljon.
  5. Le is fagyaszthatod készen, tökéletes lesz kiolvasztva!

rántott hús sütőben

szénhidrátszegény rántott hús sütőben

30 napon át minden napra jut 1 fitt recept - ami 5 perces elfoglaltságot kér CSAK Tőled!