-+=
Olvasási idő: < 1 percNagy hagyománya van barátai társaságunkban a téli forróitalozásnak otthon. Ilyenkor összegyűlünk, közösen forralt bort, puncsot és forró csokit készítünk és jóízűen elkortyolgatjuk őket. Kicsit olyan ez mint a karácsonyi családi vacsora, csak baráti körben, minden nagy felhajtás nélkül. Forralt csokit inni több mint forró kakaót fogyasztani, sokkal teltebb, krémesebb és ez esetben alakbarátabb is mint cukros kakaós változata.
Előkészítés | 10 perc |
Mennyiség |
adag
|
Hozzávalók
- 7 dl tej használhatsz magtejet is
- 4 ek Peak Slim Secret Protein fehérjepor zsírégetőkkel ír krémlikőrös
- 25 g kakaópor cukrozatlan, zsírszegény
- 25 g Dia-Wellness édesítőszer 1:1
- 1/2 csipet só
- 1,5 dl víz
Hozzávalók
|
Elkészítés
- Tedd fel a tejet a proteinnel a gáztűzhelyre. Csomómentesre keverd ki és figyelj rá, hogy ne forrjon fel.
- Forralóban forralj fel 1,5 dl vizet.
- A kakaópor, só és édesítő keverékére öntsd rá a forralt vizet és keverd addig, amíg homogén lesz. 2 percig folyamatos kevergetés mellett főzd, végül add hozzá a krémlikőrös tejet.
- Fahéjjal, tejhabbal az igazi.
Egészségedre!