-+=
Olvasási idő: 2 perc

Ez a brownie édesszájúaknak  kötelező darab. Még azok is habzsolják akik egyébként nem szeretik a cukormentes vagy reform édességeket.

Nézzük mitől lett más, mint az eredeti és mégis annyira finom, hogy mindenki odavolt érte:

  • Fehérliszt helyett zabliszttel készítettem a lassú felszívódása miatt.
  • Vaj sem került bele, de nem lesz száraz hiszen itt van a cukkini, ami pontosan ezt a szerepet tölti be a sütiben, kellően ragacsos lesz tőle 🙂
  • Csokoládé helyett most egy kis holland kakaóport használtam, illetve egy kis adagot a Peak legújabb – csokis rumos- krémjéből, ami valami elképesztően finom!
  • Cukor helyett pedig fehérjeport ( szintén rumos csokis ízben) és eritritet használtam.

Ezek azok a változtatások amikkel a kalóriatartalmat csökkenti, a beltartalmi értéket növelni tudjuk és még finomat is eszünk! 🙂

Black Friday! 33% OFF Mindenre a PeakShopban + 1 doboz Cukimentes Szaloncukor is a Tiéd!

Ez pedig az ÚJ Peak Cukormentes rumos krém… hát intenzív! Mintha a sportszeletet krémesítették volna be 🙂

>> Peak tipp: Vidd a rumos csokikrémet – és más CUKORMENTES retro kedvenceket CSOMAGBAN, AJÁNDÉKKAL, itt!

 

Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 25 perc
Pihentetés 30 perc
Mennyiség
tepsi
Hozzávalók
  • 1 közepes cukkini nekem körülbelül 300 g volt
  • 1 db tojás
  • 1,5 dl víz
  • 100 g zabliszt
  • 40 g fehérjepor Én csokis-rumos ízűt választottam
  • 1 csipet
  • 2 ek holland kakaópor
  • 2 tk sütőpor
  • 80 g eritrit
  • 3 ek Peak Choco Rum Cream - Retro rumos csoki krém
  • 1 marék apróra tört dió díszítésnek
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 25 perc
Pihentetés 30 perc
Mennyiség
tepsi
Hozzávalók
  • 1 közepes cukkini nekem körülbelül 300 g volt
  • 1 db tojás
  • 1,5 dl víz
  • 100 g zabliszt
  • 40 g fehérjepor Én csokis-rumos ízűt választottam
  • 1 csipet
  • 2 ek holland kakaópor
  • 2 tk sütőpor
  • 80 g eritrit
  • 3 ek Peak Choco Rum Cream - Retro rumos csoki krém
  • 1 marék apróra tört dió díszítésnek
Elkészítés
  1. A cukkinit megpucoljuk, lereszeljük majd egy tálba tesszük és hozzáadjuk a vizet, tojást és a krémet.
  2. Ezután a száraz hozzávalókat egy másik tálba kimérjük és ezt hozzáadjuk a cukkinis keverékhez.
  3. Egy sütőpapírral bélelt vagy kivajazott tepsibe önjük a masszát és 180 fokon körlülbelül 25 perc alatt készre sütjük.

Brownie

Cukkini-brownie

Vidd el a BOMBABIZTOS és CUKORMENTES bejgli receptet - amit a Peak CUKRÁSZA készített.