A hot-dog, corn-dog variációk ugye népszerűek… de nem a diétázók között 🙂 Viszont találtam az instán egy képet, amibe palacsintába tekerték be a virsliket – és annyira megtetszett, hogy a bundás virslit NANÁÁÁÁ hogy kipróbálom a Bunda porból!
És ha már egészségesség – igyekezzünk a virsliből is olyat venni, aminek magas a hústartalma – de egy fincsi kolbival sem lehet rossz párosítás!
Amúgy a Peak Bundázóról azt kell tudnod, hogy GLUTÉNMENTES és magas a fehérjetartalma – és bármit bebundázhatsz vele, itt például csak víz kell hozzá – és sós palacsintaként működik. De szendvicsnek, galuska – alapnak!! – pizzának is jó – és hát az eredeti funkciója: a BUNDÁZÁS, azaz egészséges rántott husik készítése. Itt egy cikk, ennyi mindent csináltunk már eddig belőle!
30% OFF mindenre a Peak Karácsonyi vásárban! Vigyél egészséges dolgokat Karácsonyi Ajándékba, az egész Családodnak!
Tippek!
— a „rácsos sütés” jópofa, picit macerásabb, de ha nincs hozzá kedved, simán sós palacsintaként is kisütheted
— a tésztába reszelhetsz pici sajtot, még pikánsabb lesz!
— mellé bármilyen cukormentes szósz szuper!
+ Kutyusoknak is bejövős a cucc:) Mert hát Ők is megérdemlik néha a nasit!
Előkészítés | 5 perc |
Sütés/főzés | 5 perc |
Mennyiség |
db
|
- 3 db magas hústartalmú virsli
- 50 gramm Peak Bundázó por mellé Szakácskönyv INGYEN
- 100 gramm víz
- PAM Canola kalóriamentes olajspray
- reszelt füstölt sajt Ez akár a palacsinta tésztába is mehet!
Hozzávalók
|
- A palacsintatésztához keverd össze a port és a vizet. Ízesítheted fűszerekkel - só, bors, fokhagyma. (ha gondolod vékonyra reszelt sajttal turbózhatod, brutál finom!)
- A virsliket főzd meg a leírás szerint.
- Egy teflont fúj ki kalóriamentes olajsprayvel - és csurgasd rá a palacsintatésztát - én ilyen rácsos formába tettem.
- Tipp: olyan pohárkából jobb csurgatni, aminek van kiöntője - és figyelj arra, ne legyenek nagyon vékonyak a rácsok mert könnyen elszakadhat.
- Úgy fordítottam meg, hogy egy tányérra lehúztam, és kézzel visszatettem pirulni még fél percet a túloldalt is. Spatulával ügyesen, könnyen szakad, vagy csak én vagyok béna. 🙂
- Ha kész, csavard be a palatésztába a virslit, szósszal, zöldséggel, sajttal egy fullos egészséges kaja!