-+=
Olvasási idő: 2 perc

Összedobsz Te is velem egy 5 PERCES, full DIÉTÁS SOMLÓIT?

Tarol az ÚJ diétás HUNGARIKUM süti: itt a Somlói galuska DE palacsinta, szénhidrátszegényen – Március 15. és a magyar süti ízű fehérjék tiszteletére!
Igazi MACERA-MENTES recept, hiszen egy tálkában, egyszerre elkészíthetjük a vaníliás-csokis-diós „piskótalapot”, mindezt FŐZÉS NÉLKÜLI igazi proteinbomba sodóval és cukormentes rumos étcsokikrémmel nyakon öntve.

OFF: Kérdeztétek milyen ízű az új Somlóis fehérje, így összegyűjtöttem amiket eddig írtatok:

  • “Én a somloisat rendeltem. Nagyon finom, csak ajanlani tudom. Kicsit rumos, puncsos ize van.Isteni:) Legkozelebb a zserbosat fogom kipobalni…” Huszár Andi (Peak Girl Zárt csoport)
  • “Ez a “Somlói” palacsinta desszert. Brutál finom. Férjem is úgy ette h. nyoma nem maradt!!!” Bacsa Veronika (Peak Girl Zárt csoport)
  • “Nagyon finom és krémes most kostoltam meg mint egy desszert olyan csak egészséges. Tuti ha elfogy rendelek meg belole es nagyon jo rumos csokis dios ize van nagyon kremes))” Szabó Donatella
  • Végül én: “Nekem – aki bármennyi diókrémbe bele tudna fulladni… isteniii. Lágyan rumos-diós-tejes csokis… nah, hát tudja amit egy somlói tud!” Tőke Szilvi (recept szerzője:))

És ha bejönnek a villám fehérje sütik, akkor hasonló módszerrel a szénhidrátmentes zserbóóóó, vagy dobostorta is kivitelezhető!

33% OFF az Őszi Életerődért! + akár Ingyenes kiszállítás! Le a betegségekkel!

Szóval ha szereted a DESSZERTPALACSINTÁKAT, akkor nézd meg hogyan készül a Somlói galuska DE palacsinta, full diétásan! – Recept pedig lenn!

 

Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 5 perc
Mennyiség
darab
Hozzávalók
A palacsintákhoz - vaníliás réteg
A palacsintákhoz - diós réteg és csokis réteg
A rétegzéshez
Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 5 perc
Mennyiség
darab
Hozzávalók
A palacsintákhoz - vaníliás réteg
A palacsintákhoz - diós réteg és csokis réteg
A rétegzéshez
Elkészítés
  1. Elsőnek elkészítjük a palacsintáinkat: összekeverjük a száraz hozzávalókat, a vaníliás réteghez - majd mehet bele a joghurt és a tojás.
  2. Egy felforrósított serpenyőbe halmozzuk a harmadát - és már sül is a somlói első "piskótája" 🙂
  3. Utána jön a diós réteg: a palacsinta masszába tegyél 1 evőkanál diót, keverd össze, és a krém felét ismét kanalazd a serpenyöbe, Ezt szórd meg diódarabokkal is.
  4. A maradék lesz a csokis réteg: ehhez vízgőz felett megolvasztott cukormentes étcsokikrémet keverj, és süsd őt is ki.
  5. No, megvan a 3 "piskótánk", igazából egy edény bekoszolásával 🙂 - jupiiii - haladjunk a rétegzéshez: a Keep Calm kazeinből készítsünk sűrű pudingot. Helyezzük alulra a vaníliás pallert, tegyünk rá pudingot, diót, csokikrémet - és fedjük be a diós pallerral. Újra rétegzés, végül csokis réteg és utolsó rétegzés.
  6. A tetejét vagy light tejszínhabbal díszíted - de ha ez nem fér bele (nekem nem :)), akkor édesítővel kikevert Skyr joghurtot tettem rá (ennek túrós-joghurtos íze van, nagyon sűrű, szépen kenhető:)

Így készül a ZSERBÓS palacsinta!

somlói galuska

somlói galuska diétásan

Hogyan lehetsz gyönyörű, fitnesz anyuka a gyermekeid mellett? Töltsd le INGYEN a felkészítő terved!