-+=
Olvasási idő: 2 perc

Sajnos majdnem, mert a feeling – és a kilátás nem ugyanaz… de mentségére szóljon, hogy ez:

  • proteindús
  • csak 2 összetevő
  • fehérliszt mentes
  • 1 adag ára messze nem annyi mint a hütte-sütikének… és ilyen jól néz ki!!!

Most itthon sem tudok lejönni róla – szóval a leggyorsabb verziót hoztam: Peak palacsinta porból csináltam – és mivel a Palacsinta porban MÁR VAN MINDEN (tojás, zab, fehérje, sütőpor…) – így kb csak víz kell hozzá… (TIPP: de én még egy kis Skyr joghurttal dobtam a pihepuha állagán és fehérje értékén.)

Totálisan Ingyenes a kiszállítás! + 33%OFF mindenre! Csak pár nap!

Plusz: én imádom (hááát az is osztrák…) az apfel strudelt – így alap, hogy van ilyen Peak Flav ízesítőm is, ami az almásrétes ízt adja, de nagyon. Cukormentes, elvileg a dobozka kb fél évre is bírja, olyan kevés kell… hát nem nálam, én magában is belenyalintok 😀

Szóval Szilvi vagyok. Császármorzsa függő. Mondjuk én osztrák császármorzsa párti vagyok – bármelyik hüttébe felmászom, ha van az étlapon. A bizonytékok :))

Előkészítés 5 perc
Sütés/főzés 5 perc
Mennyiség
adag
Előkészítés 5 perc
Sütés/főzés 5 perc
Mennyiség
adag
Elkészítés
  1. Mindent keverj össze egy mixerrel.
  2. Egy kalóriamentes olajsprayvel kifújt teflonba öntsd a masszát és várd meg alacsonyabb lángon, még az alja megsül.
  3. Próbáld átfordítani, nem baj ha szétesik - hiszen úgyis nagyobb darabokra kell vágni.
  4. Ha kész, szórd meg por-eritrittel, ehetsz mellé gyümölcsöt és cukormentes lekvárt - én az almáspite ízesítőporral dobtam rajta!

osztrák császármorzsa

osztrák császármorzsa recept

Töltsd le INGYEN a Ketogén DIÉTÁS étrended!