A szilva nemcsak a gombócba (és a cefrébe:)) való, hanem a kedvenc sajttorta receptünkbe is!
A szilva nemcsak a gombócba (és a cefrébe:)) való, hanem a kedvenc sajttorta receptünkbe is!
-+=
Olvasási idő:2perc
Kit érdekel, hogy esős volt a hétvége, amikor velünk van Miisss CheeseQueen! Ő egy szuper krémes SZILVÁS SAJTTORTA, vékony kakaós-fahéjas aljzaton csücsülve! (igen, OMG!!!)
Szóval aki eddig azt hitte, hogy a szilvák kiteljesedése csak gombóc formában érhető el… az borítsa a sztereotípiákat, és randizzon egyet Miss szilvás CheeseQueen-el! Rajongója leszel, az tuti!
Totálisan Ingyenes a kiszállítás! + 33%OFF mindenre! Csak pár nap!
A sütőformát béleld ki sütőpapírral és kend meg az alját kókuszolajjal vagy olajsprayvel. Ez azért kell, mert a kakaós réteget ebbe fogjuk beleszórni, és ennek segítségével fog összetapadni.
Szóval keverd össze a kakaós réteg száraz hozzávalóit, szórd mad kicsit nyomkodd bele a kiolajozott formába.
A krém hozzávalóit egy robotgéppel keverd össze habosra. (A szilvát nem.:))
A szilvákat magozd ki, vágd félbe vagy negyedre és fahéjas eritritben hempergesd meg.
Öntsd a krém felét a kakaós rétegre, majd mehet bele a szilvák fele.
Öntsd a krém másik felét rá, majd a tetejére halmozd a maradék szilvákat.
Előmelegített sütőben, kis lángon (kb. 160-165 fok) süsd 45-50 percig.
Hagyd a sütőben kihűlni, majd tanácsos behűteni 1-2 órára és hidegen fogyasztani. Aki bírja, az akár egy estét is pihentetheti, mert akkor még jobban összeáll a süti-ízvilág!
A Peak főszerkesztője vagyok, mellette pszichológia szakon végeztem, és sportedzőként is évekig tevékenykedtem. Régebben versenyszerűen sportoltam (küzdősportok), így a rendszeres sport, a minőségi étkezés, az erősítés és a tápkiegek az életem részévé váltak.