A palacsinta az egyik legfinomabb, közkedvelt édesség, azonban ha már unod a hagyományos elkészítését, akkor itt van neked egy olyan recept, ami egy más ízvilágot tár eléd.
Bizony, elég nehéz megállni, hogy ne egyél „csak még” egyet!
Mindez 1 ÖSSZETEVŐS protein palacsinta porból készül – amihez CSAK VÍZ KELL, és máris sütheted, eheted a friss, fehérjés CUKORMENTES palacsintád!
30% OFF mindenre a Peak Karácsonyi vásárban! Vigyél egészséges dolgokat Karácsonyi Ajándékba, az egész Családodnak!
Persze a víz mellé én még belecsempésztem egy kis apróságot, a Peak epres ízesítőporát és egy ici-pici céklalét, csak a színe miatt! 🙂
— A kollagén azért került bele, mert ezzel zaftosabb lesz a palacsinta, és olyan állagú, amivel vékony palacsintákat is süthetsz.
— Az 50%-os fehérjetartalom, és a cukormentesség természetesen alap a Peak termékek esetében.
Sütés/főzés | 20 perc |
Mennyiség |
adag
|
- 100 g Peak Pancake with Collagen - kollagénes palacsintapor több mint 50% fehérjével
- 1 adagoló kanál Peak Yummy Flav Powder cukormentes ízesítő por tündéreper íz 250g
- 240 ml víz
- 1-2 löttyintés céklalé (Nem savanyított!) Ezt persze nem muszáj, de ettől lesz ilyen színe.
- 3-4 db banán
Hozzávalók
|
- A palacsintákat a szokásos módon kisütjük, majd ketté vágjuk.
- A banánokat is ketté vágjuk. A palacsintát megkenjük vékonyan cukormentes lekvárral majd beletesszük a banánt és feltekerjük.