A téli fagyi egy régi nagy kedvenc kicsik és nagyok körében is. Egy igazán krémes belső külső roppanó borítással. Egyszerűen imádni való. Bár az eredeti verzió igazán egy kalória bomba a vajnak és a cukornak köszönhetően.
Most egy reform változatot hoztunk el nektek, amiben egyik sem szerepel. Ennek köszönhetően rendkívül jó a makró tápanyag értéke. Szinte még a legszigorúbb diétákban is megállja a helyét ez a kis finomság.
Szóval egy igazán szuper kis édesség, és a legjobb: 5 perc alatt elkészíthető!
Fontos, hogy a mandulafehérjés VEGÁN protein van benne – ami elfogultság nélkül HIHETETLENÜL FINOM. Kiemelkedően magas a fehérjetartalma, emellett nagyon krémes is. Így akár nem csak az edzéshez. de a süteményekhez is bátran felhasználhatóan. Hiszen a tejsavófehérjékkel ellentétben ez nem szárítja ki a tésztát. Laktóz és gluténmentes is. Így tényleg bárki fogyaszthatja.
Ha pedig nem vagy Vegán, akkor természetesen Peak FEHÉRJÉS FAGYIPORRAL is készítheted a fagyid! Nézd meg a diétás,azonnal kész fagyiporokat, amikhez csak víz kell!
Mennyiség |
darab
|
- 2 db tölcsér
- 2 evőkanál Peak Fit Ice Cream csoki-marcipán vagy MENTESEN: Peak Yummy Vegan Protein
- 2 adagoló kanál Peak Peanut Butter 100% mogyoróvaj 1000g
- 2 dl víz
- 1 dl tej
- 1 tábla 80% étcsokoládé olvasztva
- 1 kevés étcsokoládé a szóráshoz
Hozzávalók
|
- Mogyivajat, protein port és a tej víz keverékét botmixerrel össze krémesítjük,
- Az elkészült krémet tölcsérbe töltjük.
- Széleit vékonyan megkenjük a krémmel, hogy rá tapadjanak a cukorkák.
- Majd beleforgatjuk őket,. Ezt követően olvasztott csokoládéval borítjuk.