Óh, az a kis rácsos, kockás édes és puha sütemény, aminek illata körbelengi reggel az egész lakást! Igen, ez bizony a gofri! Szereted? Ki ne szeretné?!
Lekvárral, tejszínhabbal, mogyorókrémmel, vanília pudinggal vagy a kevésbé megszokott, de isteni mákkrémmel is hihetetlenül finom.
Csak sajnos nem diétás… Vagy mégis?! Íme a recept!
A mákkrém amúgy teljesen mindenmentes – és a téli időszakokban tök jó, hogy van egy “azonnal ehető” diétás krém a repertoárban – sőt igazából rengeteg finom krém van együtt, ebben a cukormentes krém csomagban!
Előkészítés | 10 perc |
Sütés/főzés | 20 perc |
Mennyiség |
adag
|
- 100 g zsírszegény túró
- 50 g Peak Poppy Cream mákkrém
- 40 g (gluténmentes) zabpehelyliszt
- 2 db tojás
- 20 g fehérjepor Vaníliás
Hozzávalók
Gofri
|
- A gofri hozzávalóit összekeverjük és botmixerrel kicsit összedolgozzuk,
- Gofrisütőben nagyon hamar elkészül, de nekem nincs így sütőben, szilikonformában sütöttem meg kb 20 perc alatt 180 fokon.
- Miközben a gofri készül, pillanatok alatt elkészítjük a krémet is. Vízzel egyszerűen elkeverjük és kész is.