-+=
Olvasási idő: < 1 perc

Egy hűvös őszi napon nem is tudok elképzelni jobbat, mint egy finom, testet-lelket melengető gesztenyekrémleves. Az extra ízélményt a Peak újdonsága adta, a Peak Chestnut Cream, aminek hála nem több mint 5 perc alatt elkészítettem az ebédemet.

Olyannyira Peak-pakk recept, hogy egy fárasztó munkanap után is, összesen 5 percet igényel az elkészítése!!!

Amit még érdemes tudnod a Peak gesztenyekrémről

1+1 most 3! Bármit bármivel kombinálhatsz! + Ajándék peak szakácskönyv ebook 2.990Ft értékben!

  • 42% gesztenye
  • 0% hozzáadott cukor
  • Tejtermék mentes
  • Gluténmentes
  • Vegán

Tápanyagadatok
Gesztenyekrémleves
Mennyiség egy adagban
Energia (kcal) 218 Ebből zsírsavak (kcal) 117
% DV (napi érték)*
Összes zsír 13g 20%
Szénhidrát 27g 9%
Fehérje 3g 6%
* Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal).

Előkészítés 5 perc
Sütés/főzés 10 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Előkészítés 5 perc
Sütés/főzés 10 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Elkészítés
  1. A pudingport egy kis tejjel csomómentesre keverünk.
  2. A maradék mandulatejet egy edénybe öntjük, belekanalazzuk a gesztenye krémet és elkezdjük melegíteni.
  3. Amint teljesen megolvadt a krém hozzátesszük a kikevert pudingport is, 2-3 percig közepes lángon kevergetjük és fogyaszthatjuk is.

Több fitt őszi recept ITT!

gesztenyekrémleves

egyszerű gesztenyekrémleves

Hogyan lehetsz gyönyörű, fitnesz anyuka a gyermekeid mellett? Töltsd le INGYEN a felkészítő terved!