-+=
Olvasási idő: < 1 percA „balatoni nyár” nem lehet igazi házi, kézműves fagylalt nélkül. Ráadásul a krémes ízt is megadtuk, hogy a protein fagyid tényleg isteni legyen – fehércsoki krémet tettünk bele!
Mit tud az Új HBN Diet fehérjepor – és mivel ad Neked többet mint más fehérje? (nemcsak mert brutálkrééémes:))
A REMÉNYT, hogy ne szóljon az éhségről a diétád!!! ÚJ cucc viszonylag Peak palettán, ő a DIET PROTEIN – direkt a DIÉTÁZÓK megsegítésére! Ennek a Shake-nek az a különlegessége, hogy baromira ELTELÍT Téged, mert magas a rosttartalma, és lassú a felszívódása.
A diéták kudarcforrása pedig az éhség… így szuper választás, ha ti is (állandóan:D) a falat kaparjátok egy komolyabb diéta alatt.
Pláne mert finom és krémes – így fagyi is készíthető belőle!
Előkészítés | 5 perc |
Sütés/főzés | 15 perc |
Pihentetés | 1/2 nap |
Mennyiség |
adag
|
Hozzávalók
- 100 ml felverős növényi tejszín cukormentes
- 1 marék mandula
- 30 g Peak HBN Diet Protein
- 1 ek Peak Blondie Protein Cream fehérjés fehércsoki krém
- 1 adag Flaw Powder vajas keksz
Hozzávalók
|
Elkészítés
- Az instrukció pofon egyszerű: a növényi habot verd föl kézi habverő segítségével, majd add hozzá a 30g protein port, keverd simára együtt, majd add hozzá folyamatos keverés mellett a fehércsoki krémet, és a vajas keksz ízű flaw powder ízesítő port.. hmmm, nyami.. Miniatűr formát bélelj ki frissen tartó fóliával. Itt kuglóf forma.
- Ha megvagy ezzel a lépéssel, szórj némi mandulát alap "rétegnek", majd kanalazd rá a fagylat masszát.
- Ha megfagyott, szabadítsd ki a formából és szórd meg a tetejét a maradék mandulával. :))