-+=
Olvasási idő: 2 perc

Egy gasztroblogger élete nemcsak játék és mese… 😀 Komoly küzdelmek vannak néha nemcsak a tökéletes süti megsütése terén is – hanem a megörökítése kapcsán is!

Jelen esetben is… Az isteni finom GESZTENYÉS ALMÁS PITE fotózását nemcsak a szél nehezítette… 🙂

Amúgy a recept hipergyors, tipikus kavarod-öntöd-sütöd-(fotózni próbálod)-eszed-bánod miért nem egyből dupla adaggal csináltál sütike! Ilyen finom és egyszerű recepteket tettem a Peak Szakácskönyvbe is – less bele ITT!

Dolgozzon helyetted a Zsírégetőd! A Munka Ünnepére: 33% OFF a Peak Zsírégetőidre!

Személyes tipp! Nagyon finom hozzá a Peak madártejes dessert kazeinből készített sűrű “sodó”. (Ezt úgy csináltam, hogy Kazein+picike tej, hogy még jó sűrű legyen). Azzal leöntve is ettem, olyan mint az aranygaluska 🙂

Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 20-25 perc
Mennyiség
szelet
Hozzávalók
Az alja
A teteje
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 20-25 perc
Mennyiség
szelet
Hozzávalók
Az alja
A teteje
Elkészítés
  1. Elsőnek az aljához minden hozzávalót keverj el egy késes botmixerben.
  2. Egy közepes tepsit bélelj ki sütőpapírral, és öntsd bele a masszát.
  3. Keverd össze az almát, a magokat és a gesztenyekrémet. Az utóbbi nehezen keveredik picit, de kis kitartással összejön. 🙂 Vagy akiben ez nincs meg, az a fenti tésztába ilyen "cseppenként" is belepotyogtathatja, az is nagyon finom, mikor egy pici gesztenyekrém kupacra ráharapsz!
  4. A tészta tetejére halmozd rá az almás-magos cuccost, és szépen egyengesd el, nyomkodd picit a tésztába.
  5. Süsd 20-25 percig közepes fokon, előmelegítve. Hagyd a sütőben teljesen kihűlni. Akár azonnal is fogyasztható, de ha hagyod állni egy fél napot, akkor még jobb lesz az állaga!
  6. Nagyon finom hozzá a Peak madártejes dessert kazeinből készített sűrű "sodó". (Kazein+picike tej, hogy jó sűrű legyen). Én azzal leöntve is ettem, olyan mint az aranygaluska 🙂

Több fitt finomság ITT!

almás pite

gesztenyés almás pite

30 napon át minden napra jut 1 fitt recept - ami 5 perces elfoglaltságot kér CSAK Tőled!