-+=
Olvasási idő: < 1 perc

Ez a leves egyszerre pikáns és hűsítő. A chili, a curry, a kókusztej együtt végtelenül izgalmas ízkombinációt adnak. Nem átlagos recept, ha szeretsz kísérletezni, és szereted az egzotikus ízeket, tegyél vele egy próbát!

Hozzávalók:

  • 1 fej karfiol
  • 1 ek. kókuszolaj
  • 2 ek. Coconuty 100% kókuszmassza
  • 2 tk. curry
  • 1 tk. kurkuma
  • 1/2 tk gyömbérpor
  • 1 tk. chilipor
  • 1 liter kókusztej
  • 2 dl kókusztejszín
  • 3 dl víz
  • só, bors

Elkészítés:

20% OFF Mindenre a Peakshopban + egy doboz Peak fagyi is a Tiéd!

A karfiolt tisztíts meg, szedd rózsáira, majd tedd fel főni kókusztejben és vízben.

Amikor már félpuha a karfiol, tedd hozzá a fűszereket és a Coconutyt, majd hagyd, hogy összeforrjanak az ízek. Legutoljára a kókusztejszínt add hozzá, de már vedd is le a tűzről.

Tálalhatod forrón, de lehűtve is finom.

Fogyaszd egészséggel! 🙂

karfiolleves

indiai karfiolleves

Elég a sok eredménytelen diétából?!
Ne vesztegesd tovább az időt!