Sétálsz az utcán… hirtelen egy lágy, kellemes, édes-fahéjas illat csap le Rád a semmiből és elkezd maga felé vonzani. Hiába tervezted, hogy Te majd elkötelezett, diétát minden áron tartó fakírként majd ellenállsz minden akadálynak… valahogy nem tudsz kitérni az egyre erősödő fahéj felhő elől. Igen, célba értél, megtaláltad a veszted: a forró, fahéjas, csokis magvakat!
Persze egy-egy ilyen mogyorós-manővert nemcsak az utcán lehet élvezni – hanem akár egy összebújós, hideg téli estén is el lehet vele szemezni… de önzetlen, hatalmas akaraterővel rendelkező embertársak meg is válhatnak tőlük… kis gasztro-ajándékok formájában!
30% OFF mindenre a Peak Karácsonyi vásárban! Vigyél egészséges dolgokat Karácsonyi Ajándékba, az egész Családodnak!
És AMI DURVA!! Ez a bundás CUKORMENTES mandula jóval egészségesebb és fehérjedúsabb, mint az eredeti – ráadásul az ÉLŐ GASZTRO VIDEÓBAN MEGMUTATOM, mennyire egyszerű megcsinálni. Gyere, csináljuk akár együtt!
VÉGÜL! Ha tetszett ez a fitt recept, vagy megszeretted a receptjeimet – és szeretnél részese lenni a VADIÚJ Peak Szakácskönyvem több mint 40 hasonló egyszerűségű diétás receptjeinek, akkor MÉG meg tudod szerezni a Szakácskönyvem! (ONLINE, így AZONNAL MEGKAPOD!)
Előkészítés | 5 perc |
Mennyiség |
adag
|
- 50 gramm natúr kakaópor
- 50 ml Peak MCT olaj vagy kókuszolaj
- ízlés szerint édesítő
- 200 gramm natúr mandula vagy mogyoró
- 30 gramm Peak Keep Calm Casein fehérjepor madártej, vagy csokis, vagy csokidarabok Cookie
- 2 adagolókanál Peak Yummy Flav Powder cukormentes ízesítő por almás rétes íz 250g vagy mézeskalács fűszerkeverék és édesítő
Hozzávalók
|
- Elsőként a felolvasztott kókuszzsírt vagy MCT-t keverjük ki a kakaóval és az édesítővel (vagy cukormentes csokit is olvaszthatsz - ahogy a videóban mutatom) A magokat egy olaj nélkül felhevített teflonserpenyőben állandóan mozgatva enyhén megpirítjuk, majd belesöpörjük először a csokis masszába.
- Egy külön tálkába pedig a proteines hempergő hozzávalóit is keverjük össze. Ha ezekkel megvolnánk, indulhat-a-mandula!
- Öntsük a mandulát a csokiba és alaposan keverjük bele - hogy minden mandulaszem boldog csokibunda tulajdonos legyen. Innen mennek át a proteines hempergőbe. Ha néhol összeakadtak, akkor szépen szedjük szét őket.
- Érdemes nagy felületű tálban dolgozni, illetve kis szűrővel kihalászni, majd lerázogatni a felesleget.
- Igazából innen MÉR ehető, vagy ha nagylelkűen lemondasz róla, mehet ajándékba! (FONTOS: KUTYÁK NEM EHETIK, Ozzy csupán sóvároghat utána :))
Hozzászólások
Eddigi hozzászólások a "VIDEÓS recept: Cukormentes fahéjas, PROTEIN bundás mandula!" című cikkhezSzuper! Csoda ajándék lesz. Köszönöm