Isteni „havas” kókuszos islerek készültek – aminek a töltése roppant egyszerű a Peak Azonnal ehető, karácsonyi krémjeivel!
… és mik azok az AZONNAL EHETŐ diétás krémek? (Bővebben IDE KATT!)
Segítségemre szokott lenni MINDIG a Peak AZONNAL ehető, diétás krémjei, amit tényleg akár önmagukban is lehet enni, vagy belekenni bármibe… most a Cocodream kókuszkrémje került elő.
A Cocodream PONT OLYAN, mint a Raffaello közepén folyó selymes krém, szóval adta magát, hogy vele készül el ez a süti. Pici mandulát is tettem bele, roppanósabb textúra és a raffaellos élvezeti érték miatt.
30% OFF mindenre a Peak Karácsonyi vásárban! Vigyél egészséges dolgokat Karácsonyi Ajándékba, az egész Családodnak!
KÉPLET: egy kis olvasztott cukormentes fehércsoki + AZONNAL EHETŐ Cukimentes krém = igazán finom, krémes és brutál durva ízű sütike ad… tuti mindenki a receptedért fog sóvárogni!
TIPP! Ha szeretsz sütögetni, akkor itt ne hagyd, az AZONNAL EHETŐ, CUKORMENTES KARÁCSONYI KRÉMCSOMAGOT – most kedvezményesen viheted, még áremelés előtt ráadásul! Kattints ide érte!
Előkészítés | 20 perc |
Sütés/főzés | 10 perc |
Pihentetés | 1 óra |
Mennyiség |
db
|
- 25 dkg hideg light margarin
- 35 dkg (gluténmentes) zabpehelyliszt
- 2 evőkanál édesítő
- 15 dkg kókuszreszelék
- 1 csomag sütőpor
- 1 csipet só
- 1 evőkanál rumaroma
- Peak Coco Dream - cukormentes kókuszkrém
- étcsoki vagy olvasztott étcsoki
- cukormentes eperlekvár
Hozzávalók
25 db isler
Töltelék
|
- A margarint elmorzsoljuk a sütőporos liszttel, majd hozzáadjuk a kókuszreszeléket, édesítőt, csipet sót, a rumaromát és összeállítjuk a tésztát. Fóliába csomagolva, 1 órára betesszük a hűtőbe pihenni.
- Pihentetés után a tésztát lisztezett deszkán vékonyra nyújtjuk, majd formával kiszaggatjuk.
- A sütőbe előmelegítjük 180 fokra.
- A tésztát 2-3 adagban 10-12 perc alatt aranybarnára sütjük. Megkenjük őket lekvárral. Hűlni hagyjuk.
- Míg a tészta hűl, megolvasztjuk a csokoládét és belekeverjük a kókuszkrémet. Még melegen az elkészült mázzal bevonjuk a süteményeket. Dióval díszítjük. Egy napot pihentetjük, hogy a tészta megpuhuljon.