Sajnos majdnem, mert a feeling – és a kilátás nem ugyanaz… de mentségére szóljon, hogy ez:
- proteindús
- csak 2 összetevő
- fehérliszt mentes
- 1 adag ára messze nem annyi mint a hütte-sütikének… és ilyen jól néz ki!!!
Most itthon sem tudok lejönni róla – szóval a leggyorsabb verziót hoztam: Peak palacsinta porból csináltam – és mivel a Palacsinta porban MÁR VAN MINDEN (tojás, zab, fehérje, sütőpor…) – így kb csak víz kell hozzá… (TIPP: de én még egy kis Skyr joghurttal dobtam a pihepuha állagán és fehérje értékén.)
Plusz: én imádom (hááát az is osztrák…) az apfel strudelt – így alap, hogy van ilyen Peak Flav ízesítőm is, ami az almásrétes ízt adja, de nagyon. Cukormentes, elvileg a dobozka kb fél évre is bírja, olyan kevés kell… hát nem nálam, én magában is belenyalintok 😀
Szóval Szilvi vagyok. Császármorzsa függő. Mondjuk én osztrák császármorzsa párti vagyok – bármelyik hüttébe felmászom, ha van az étlapon. A bizonyítékok :))
Előkészítés | 5 perc |
Sütés/főzés | 5 perc |
Mennyiség |
adag
|
- 3 evőkanál cukormentes almapüré Aldi
- 1 teáskanál Peak Yummy Flav Powder cukormentes ízesítő por almás rétes íz 250g
- PAM Canola kalóriamentes olajspray
Hozzávalók
A császármorzsához
A lekvárhoz
|
- Mindent keverj össze egy mixerrel.
- Egy kalóriamentes olajsprayvel kifújt teflonba öntsd a masszát és várd meg alacsonyabb lángon, még az alja megsül.
- Próbáld átfordítani, nem baj ha szétesik - hiszen úgyis nagyobb darabokra kell vágni.
- Ha kész, szórd meg por-eritrittel, ehetsz mellé gyümölcsöt és cukormentes lekvárt - én az almáspite ízesítőporral dobtam rajta!