Egy kis ínyencség azoknak akik szeretik a tiramisut, és ugyan ki ne szeretné?! 🙂
Pikk-pakk elkészíthető palacsinta amihez semmi másra nincs szükség csak vízre!
Igazi proteindús finomság köszönhetően a legújabb Peak palacsintapornak ami a vércukorszintünket sem emeli meg, hiszen teljeskiőrlésű zabpehelylisztből készült.
Ami pedig a pláne, hogy hozzáadott kollagént is tartalmaz! Gyönyörűen tekerhető tésztát kapunk ezáltal, a jótékony hatásairól nem is beszélve 🙂
Előkészítés | 5 perc |
Sütés/főzés | 5 perc |
Mennyiség |
darab
|
- 50 g Peak Pancake with Collagen - kollagénes palacsintapor több mint 50% fehérjével
- 120 ml víz
- 1-2 kiskanál kakaópor
- 80 g zsírszegény mascarpone
- 1 adag Peak Yummy Flav Powder cukormentes ízesítő por vajas keksz íz 250g
- 1 dl főzött kávé
- Pár db cukormentes gullon keksz
Hozzávalók
A palacsintához :
Töltelékhez
|
- A palacsintaport shakerben összerázzuk a vízzel, kakaóporral és közepes hőfokon egyenként kisütjük. (Nekem 4 darab vékony palacsintám lett belőle)
- Közpen elkészítjük a tölteléket. Összekeverjük a mascarponéval a kekszes ízesítőport. Szükség esetén tehettek többet is belőle, vagy helyette édesítőszert.
- A kész palacsintákat megkenjük a mascarponéval. A félbevágott kekszeket egy pillanatra kávéba mártjuk és rátesszük a krémre. Ha maradt még mascarpone akkor a kekszekre is tehetünk egy kicsit belőle.
- Feltekerjük a palacsintákat, megszórjuk kakaóporral és tálaljuk,