-+=
Olvasási idő: 2 perc

Ha villantani szeretnél a családodnak Karácsonyra! Ezt a tortát mindenképp készítsd el karácsonykor az ünnepi asztalra!

Sokunk gyermekkori kedvenc karácsonyi sütije a flódni. Annak idején rengeteget ettem belőle. Nagymamám direkt nekünk 3 tepsivel is készített. Brutál tömény süti, de azok az ízek…ahhwww. Az alma, dió, mák és szilvalekvár együttese kész ízorgia!

Most, hogy figyelek az étkezésemre és kerülöm a nagyon cukros ételeket, elkészítettem diéta-barátabb verzióban, palacsintatorta formájában, a Peak új kollagenes palacsintaporából.

Mi kell hozzá?

30% OFF + Ingyenes Szállítás a Peak Télapótól! Most használd ki!

Hát elsőnek is gyorsan összedobunk pár PROTEINES PALACSINTÁT – 1 összetevőből, 1 perc alatt! HOGYAN? Képzeld! Megérkezett az 1 ÖSSZETEVŐS protein palacsinta porod – amihez CSAK VÍZ KELL, és máris sütheted, eheted a friss, fehérjés CUKORMENTES palacsintád! Olyan ízre mint amit a mama csinál – de bizony figyelembe vettük, hogy Te szeretnél formában maradni egy életen át, így sokkal diétásabb! Ami érdekesség:

— A kollagén azért került bele, mert ezzel zaftosabb lesz a palacsinta, és olyan állagú, amivel vékony palacsintákat is süthetsz.

— Az 52%-os fehérjetartalom, és a cukormentesség természetesen alap egy Peak diétás palacsintánál – sőt, fehér liszt sincs benne!

Gyönyörűen palacsintákat lehet belőle sütni! Puha, nagyon könnyen tekerhető, nem szakad, nem ragad! Ízre is teljesen hozza a hagyományos lisztes fajtát! 

 

Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 15 perc
Mennyiség
szelet
Hozzávalók
Töltelék
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 15 perc
Mennyiség
szelet
Hozzávalók
Töltelék
Elkészítés
  1. A palacsintaport keverd ki vízzel, majd olajsprayvel kifújt felületen süsd ki őket!
  2. Almás réteg elkészítése: az almákat hámozd meg, reszeld le, egy kis edénybe rakd fel főni. Rakj bele fél citrom kifacsart levét és ízesítsd. Én a Peak Yummy Flaw Powder Almáspite ízű ízesítővel ízesítettem.
  3. Diós réteg: 100 g diót darálj le, adj hozzá kb 100 ml vizet, egy fél narancs levét és héját, 1 evőkanál mézet. Rakj bele 2 evőkanál Peak dió krémet!
  4. Mákos réteg: 100 g mákot keverd el 100 ml vízben, rakd hozzá egy fél citrom levét és héját, 1 evőkanál mézet. Rakj bele ízlés szerint a Peak poppy krémből! Hagyd összeállni.
  5. A palacsintákat rétegezd: először a cukormentes szilvalekvár, alma, dió, mák. Így rétegezd amíg az utolsó darab palacsintához nem érsz.

palacsintatorta

flódni palacsintatorta

 Ezerféle egyéb cukormentes sütikrém ITT!

Vidd el a BOMBABIZTOS és CUKORMENTES bejgli receptet - amit a Peak CUKRÁSZA készített.