-+=
Olvasási idő: 2 perc

Ha egy könnyed desszertre vágynál… 🙂 Török sült tejberizs receptjét gondoltam újra, ami egy cukormentes és sokkal kalóriaszegényebb változat.

Ezt a finomságot, vegánok is ehetik, hiszen minden hozzávalója növényi! 

A recept és elkészítése nagyon egyszerű! Csupán 3 összetevőből áll!

33% OFF mindenre a Peakshopban! Szabadságra ment a grafikusunk! + Sör és Fagyi kupon is a Tiéd!

Az egyik hozzávalója a Peak tejberizs por, ami teljesen vegán összetevőkből áll! Nekem nagyon bejön benne a puffasztott quinoa ! 🙂

Ehhez a tejberizs porhoz, amúgy csak egy kis meleg vízre van szükséged és kész is a vegán tejberizsed! Nem túl édes sem, így nagyon kellemes ízvilágot ad a pici fahéjas fűszerezéssel.

E mellé, pedig tele van növényi fehérjével! Extrázhatod, plusz ízesítésként vegán fehérjével, valamint eheted fahéjjal, minden mentes házi lekvárral!

Isteni finom, azt be kell valljam! 🙂

 

Előkészítés 2 perc
Sütés/főzés 10 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Előkészítés 2 perc
Sütés/főzés 10 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Elkészítés
  1. A tejberizs port keverd össze a meleg vízzel vagy cukormentes növényi tejjel. Add hozzá a vanília aromát. Öntsd egy tűzálló edénykébe és rakd be a sütőbe 180 fokra, felső sütésre. Rakj a sütő aljára egy edénybe vizet, hogy vízgőzben süljön meg a tejberizs. Ha pirul a teteje, kész is! Tálald fincsi, minden mentes házi lekvárral! 🙂

vegán tejberizs

vegán sült tejberizs

Hogyan lehetsz gyönyörű, fitnesz anyuka a gyermekeid mellett? Töltsd le INGYEN a felkészítő terved!