Jelentem! A Peak Bundázó porból ilyen fain szendvics készíthető! CSAK 2 összetevő: Bundázó por + víz és a belevalók!
Mi ez a Bundázó por?
Alapvetően a Peak Bundázó porhoz akár CSAK VÍZ kell, és máris bármit kiránthatsz vele FEHÉRJEDÚSAN és GLUTÉNMENTESEN – de akár sós palacsintát, tortillát és pizzát is készíthetsz. Felhasználása sokoldalú, szóval merj vele kísérletezni, ha van kedved.
Mivel van benne tojás-zabliszt-fehérje így igazából adott volt az ötlet, hogy egy serpenyős villám szendvicset készítsek belőle. Tényleg csak pár perc, de az eredmény egy finom SZENDVICS-helyettesítő, amit magunkkal vihetünk túrákra, munkába, vagy csak úgy reggelire, vacsira!
Szóval a Peak „hamis” bundás szendvics:
1. Villámgyorsan elkészíthető. Vetekszik a mezei szendvics elkészítési idejével.
30% OFF mindenre a Peak Karácsonyi vásárban! Vigyél egészséges dolgokat Karácsonyi Ajándékba, az egész Családodnak!
2. Magas fehérjetartalmú, és rostdús – NEM LESZEL ÉHES!
3. Praktikus! Könnyen szállítható, nem borul, nem folyik, nem fut, nem szalad. Egyben állva várja, hogy megedd – akár evőeszközök híján!
4. Variálható attól függően mit teszel bele.
5. Elkészítve lefagyasztható, így bármikor csak ki kell olvasztanod, ha nincs eleség a láthatáron!
Igen, ilyen tuti receptek vannak az INGYENES DIÉTÁS Szakácskönyvemben is – amit online AZONNAL elérhetsz! – VILLÁMGYORS és csak pár összetevős receptek – magas fehérje és rosttartalmú – szóval ÉHEZNI SEM FOGSZ!
IDE KATTINTVA tudod azonnal, és ingyenesen elkérni a könyvet!
E
Előkészítés | 5 perc |
Sütés/főzés | 5 perc |
Mennyiség |
db
|
- 30 gramm Peak Protein Bread bundázó por 53% fehérjével
- 60-70 ml víz
- 50 gramm csirkemellsonka
- 50 gramm light sajt
- ízlés szerint friss bazsalikom vagy hagyma
- 1-2 fújás PAM Canola kalóriamentes olajspray
Hozzávalók
A szendvicshez
A szendvicsbe
|
- A szendvics hozzávalóit keverd össze alaposan.
- Pam kalóriamentes olajsprayvel fújj ki egy serpenyőt és öntsd bele a masszát. Alacsony lángon süsd az alsó felét, miközben a képen látható módon fél oldalát pakold meg ízlés szerint - a sajt legyen a "zárás"!
- Hajtsd félbe, majd negyedeld. Amikor már el van negyedelve, akkor fordíthatsz rajta könnyen és mindkét oldalát kellően roppanósra pirithatod!