Így készíts igazán gourmet, mogyorós nagyon csokis protein szeletet házilag!
Így készíts igazán gourmet, mogyorós nagyon csokis protein szeletet házilag!
-+=
Olvasási idő: < 1perc
Sós és édes együtt…van aki utálja, van aki imádja. Én az utóbbiak csoportjához tartozom így bátran ajánlom ezt a receptet azoknak akik hasonlóan éreznek!
Teljesen random készült ez a desszert, nagyon kívántam valami csokifélét ezért kimentem a konyhába és megnéztem mi van itthon. Végül ez lett belőle. ( Plusz öröm, hogy a megmaradt mascarponémat sem kellett kidobnom :))
Nem kell sokat bíbelődni vele, körülbelül 10 perc az egész és már csak várnunk kell, amíg a hűtő teszi a dolgát.
33,5% OFF mindenre a Peakshopban! Kezd az ÚJ évet, még egészségesebben, a Peakkel!
Tápanyagadatok
Édes-sós csokiszelet
Mennyiség egy adagban
Energia (kcal) 101Ebből zsírsavak (kcal) 45
% DV (napi érték)*
Összes zsír 5,7g8%
Szénhidrát 6,5g2%
Fehérje 5,8g10%
* Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal).
A mascarponéhoz hozzáadjuk a fehérjeport és a rumaromát majd jól elkeverjük.
Sütőpapírral bélelt tálba tesszük és lenyomkodjuk, hogy egyenletes legyen a teteje.
Rászórjuk a mogyorót vagy ízlés szerint más olajos magvat és leöntjük az MTC olajjal felolvasztott étcsokoládét is.
Ezután mehet a hűtőbe minimum egy órára, ez alatt kellően megdermed. Viszont mielőtt felvágjuk hagyjuk szobahőmérsékleten 15-20 percet, hogy ne repedezzen be a csoki a tetején.
Nem vagyok edző vagy szakember, csak egy átlagos lány aki imád sütni, főzni és edzeni. Az évek során megszállottja lettem az egészséges életmódnak és a reform ételeknek. Nagyon fontosnak tartom, hogy az élet minden területén kihozzam magamból a maximumot, legyen az munka vagy éppen a saját testem/egészségem. Ha pedig a receptjeimmel, gondolataimmal motiválni tudok más nőket is, az külön öröm számomra.