-+=
Olvasási idő: < 1 perc

Sós és édes együtt…van aki utálja, van aki imádja. Én az utóbbiak csoportjához tartozom így bátran ajánlom ezt a receptet azoknak akik hasonlóan éreznek!

Teljesen random készült ez a desszert, nagyon kívántam valami csokifélét ezért kimentem a konyhába és megnéztem mi van itthon. Végül ez lett belőle. ( Plusz öröm, hogy a megmaradt mascarponémat sem kellett kidobnom :))

Nem kell sokat bíbelődni vele, körülbelül 10 perc az egész és már csak várnunk kell, amíg a hűtő teszi a dolgát.

33,5% OFF mindenre a Peakshopban! Kezd az ÚJ évet, még egészségesebben, a Peakkel!

Tápanyagadatok
Édes-sós csokiszelet
Mennyiség egy adagban
Energia (kcal) 101 Ebből zsírsavak (kcal) 45
% DV (napi érték)*
Összes zsír 5,7g 8%
Szénhidrát 6,5g 2%
Fehérje 5,8g 10%
* Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal).

Előkészítés 10 perc
Pihentetés 1 óra
Mennyiség
szelet
Hozzávalók
Előkészítés 10 perc
Pihentetés 1 óra
Mennyiség
szelet
Hozzávalók
Elkészítés
  1. A mascarponéhoz hozzáadjuk a fehérjeport és a rumaromát majd jól elkeverjük.
  2. Sütőpapírral bélelt tálba tesszük és lenyomkodjuk, hogy egyenletes legyen a teteje.
  3. Rászórjuk a mogyorót vagy ízlés szerint más olajos magvat és leöntjük az MTC olajjal felolvasztott étcsokoládét is.
  4. Ezután mehet a hűtőbe minimum egy órára, ez alatt kellően megdermed. Viszont mielőtt felvágjuk hagyjuk szobahőmérsékleten 15-20 percet, hogy ne repedezzen be a csoki a tetején.

Bounty csoki pedig ITT!

protein csoki házilag

mogyorós protein csoki házilag

Vidd el a BOMBABIZTOS és CUKORMENTES bejgli receptet - amit a Peak CUKRÁSZA készített.