A fahéjas gyümölcs illatánál aligha tudnék jobbat elképzelni egy cidris őszi napon- talán csak abban az esetben ha ez egy puha, meleg sütivel társul – Pont mint ez a körtés kevert sütemény!
A körte az egyik kedvenc gyümölcsöm amit minden formában imádok elkészíteni és persze megenni ?
Simán önmagában, köretként húsok mellé vagy desszertként süteményekbe.
Most egy édes körtés kevert süti receptet hoztam ami megállja a helyét alakbarát desszertként alacsony szénhidráttartalma és magas fehérjetartalma miatt!
30% OFF mindenre a Peak Karácsonyi vásárban! Vigyél egészséges dolgokat Karácsonyi Ajándékba, az egész Családodnak!
Előkészítés | 10 perc |
Sütés/főzés | 25 perc |
Mennyiség |
tepsi
|
- 4 db tojás
- 1 dl kókuszzsír
- 3,5 dl natúr joghurt
- 100 g teljes kiörlésű rozsliszt
- 100 g világos rozsliszt
- 50 g Peak Yummy Vegan Protein-áfonya vanília
- 40 g eritrit
- 1 tk szóda
- 3-4 db körte
- 2 evőkanál Peak Sugarfree Walnut Cream cukormentes diókrém
- szeletelt mandula
- fahéj
Hozzávalók
|
- A száraz és a nedves hozzávalókat külön, külön összekeverjük, majd a száraz hozzávalókat apránként a nedveshez adjuk.
- Egy tepsit sütőpapírral kibélelünk vagy zsírozunk, lisztezünk és beleöntjük a masszát. A megpucolt és felkockázott körtéket is a tésztához adjuk, végül megszórjuk a tetejét egy kis szeletelt mandulával.
- 180 fokon 20-25 perc alatt készre sütjük.