Kesudió vajas csirke: merész, de tökéletes párosítás
Kesudió vajas csirke: merész, de tökéletes párosítás
Kicsit merész párosítás így első hangzásra, de ha megkóstolod, rájössz, hogy piszok jó együttest alkot a csirkehús és a kesudióvaj!
Kicsit merész párosítás így első hangzásra, de ha megkóstolod, rájössz, hogy piszok jó együttest alkot a csirkehús és a kesudióvaj!
-+=
Olvasási idő: < 1 percKicsit merész párosítás így első hangzásra, de ha megkóstolod, rájössz, hogy piszok jó együttest alkot a csirkehús és a kesudió vaj.
Hozzávalók (4 adaghoz):
Elkészítés:
A csirkemell filét kockázd fel, majd keverd össze a kesuvajjal, a paprika krémmel, sóval, borssal, fokhagymával és hagyd egy picit pácolódni.
33% OFF a Munka Hőseire! Dolgozzanak helyetted a Zsírégetőid! Csak PÁR Napig!
A hagymát EZ coat olajsprayvel kifújt edényben picit pirítsd meg, majd öntsd fel vízzel és párold meg. Add hozzá a húst a páccal együtt és öntsd fel annyi vízzel, amennyi ellepi.
Közepes lángon főzd, közben kevergesd meg, hogy jól feloldódjon a kesuvaj a vízben. Ez adja majd a szaftot a húshoz.
Ha elkészült, tálald rizzsel és salátával.
Jó étvágyat!

Egy adag tápanyagtartalma:
230 kcal / 32 g fehérje, 4 g szénhdirát, 10 g zsír
csirkemell
kesudiós csirkemell
Elég a sok eredménytelen diétából?!
Ne vesztegesd tovább az időt!