Az év utolsó gasztro live-ja mi is lehetne más… mint egy igazi SZILVESZTERI desszert: a proteines pezsgőkrém!!! Imádom, mert villámgyors, istenien krémes – és ahogy a lágy fehércsoki íz a buli-hangulatot idéző Prosecco ízével találkozik… ahhhh… a gránátalma savanykás íze pedig megkoronázza.
A legjobb nem az benne, hogy tényleg pár perc – hanem hogy szinte semmi szénhidrátot nem tartalmaz. Egy PROTEINBOMBA desszert, amivel a szilveszteri kis rucink biztos nem lesz feszengő érzésű.
Sőt – ilyen mesés desszertekkel lehet ám fogyni is, hiányérzet nélkül. Igen, pezsgőkrém diétában! Nem hiszed? Nézd meg a Peak Szakácskönyvem, amiben csak ilyen full extrás alakbarát finomságok vannak. DIÉTÁZZ MÁSKÉPP jövőre, desszertekkel! 🙂
Előkészítés | 5 perc |
Mennyiség |
adag
|
- 100 gramm natúr Skyr joghurt
- 30 gramm Peak Slim And Beauty Protein fehérjepor zsírégetőkkel és kollagénnel fehércsokis süti íz 500g
- 2 teáskanál Peak Prosecco Creamy Choco - Fehércsokis pezsgős krém, tejsavó fehérjével
- 50 ml víz
- ízlés szerint gránátalma
Hozzávalók
|
- Egy késes botmixerbe tedd bele a hozzávalókat - kivéve a gránátalmát.
- Keverd össze, majd rétegezd a gránátalmával pohárba!