-+=
Olvasási idő: 2 perc

Ha a gasztro kisangyaltól kívánhattam volna… hát tuti azt kértem volna: LEGYEN DIÉTÁS A SAAAAJTSZÓSZ!

…és lám, valahol teljesült is – hiszen a Peak sajtkrém levesport sűrűre kikeverve egy igazi, izgi PROTEINES nagyon finom sajtkrémet kapunk, amit bátran használhatunk zöldségek, krumplik tunkolására.

A magas fehérjetartalom miatt nemcsak diétásabb, de TELJES ÉRTÉKŰ kaját is készíthetünk az amúgy „junk food”-okból. Hiszen egy sajtkrémes tészta, sajtkrémes hambi, sajtkrémes krumpli vagy nachos máris emeltebb szinten lesz, ha van benne fehérje is!

30% OFF mindenre a Peak Karácsonyi vásárban! Vigyél egészséges dolgokat Karácsonyi Ajándékba, az egész Családodnak!

Plusz: isteni sajtkrémes ízt kapunk – de ha nem elég, pici sajttal így is turbózhatod, Rád van bízva!

Amúgy a Peak levesekből sajtkrémes és gombakrémes is van – itt tudod megnézni, és kedvezményesen elvinni!


Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 15 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
A sajtszószhoz
Továbbá
  • 200 gramm mirelit brokkoli
  • fél csomag zéró tészta
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 15 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
A sajtszószhoz
Továbbá
  • 200 gramm mirelit brokkoli
  • fél csomag zéró tészta
Elkészítés
  1. Keverd el a sajtport a vízzel. Lazíthatod joghurttal, és sajttal is dobtam rajta.
  2. A brokkolit főzd meg, a zéró tésztát pedig öblítsd csak át.
  3. A végén rétegezhetjük ízlésesen - vagy ha praktikus vagy, keverj össze inkább mindent: a sajtszószt, a brokkolit, a tésztát. Fotogén akkor nem lesz, de nagyon finom!

diétás sajtszósz

diétás sajtszósz recept

Vidd el a BOMBABIZTOS és CUKORMENTES bejgli receptet - amit a Peak CUKRÁSZA készített.