-+=
Olvasási idő: < 1 percEgy tápláló, egészséges és diétás ebéd ötletet hoztam, de igazából bármelyik étkezésre kiváló lehet. Húsmentes napot tartottam, így tükörtojás, jégsaláta, bébispenót, kígyóuborka, párolt zöld spárga és grillezett csiperke gomba került a sós édesburgonya tócsnik mellé.
Tápanyagadatok
Édesburgonyás tócsni
Mennyiség egy adagban
Energia (kcal) 24
% DV (napi érték)*
Összes zsír 0,6g
0%
Szénhidrát 3g
1%
Fehérje 0,7g
0%
* Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal).
30% OFF mindenre a Peak Karácsonyi vásárban! Vigyél egészséges dolgokat Karácsonyi Ajándékba, az egész Családodnak!
Előkészítés | 10 perc |
Sütés/főzés | 15 perc |
Mennyiség |
darab
|
Hozzávalók
- 100 gramm édesburgonya
- 20 gramm zöldbanán liszt vagy esetleg zabliszt/paleo sütőliszt
- 20 gramm Peak Sweet Potato Powder édesburgonya por
- 1 db tojás
- fél csomag sütőpor
- 100 gramm cukormentes mandulatej
- ízlés szerint só és zöldfűszerek
- EZ Coat olaj spray sütéshez
Hozzávalók
|
Elkészítés
- Az édesburgonyát vágjuk félbe, villával szurkáljuk meg, majd előmelegített sütőben 180 fokon süssük 35-40 percig.
- Ezután vegyük ki a sütőből, hagyjuk kihűlni, majd kanalazzuk ki a belsejét.
- Villával pürésítsük, majd az összes többi hozzávalóval keverjük csomómentesre.
- Egy palacsintasütőt kenjünk ki vékonyan kókuszolajjal és nagyjából egy evőkanálnyi masszát süssünk ki.
- Félidőben fordítsuk meg, és süssük meg a másik felét is.