-+=
Olvasási idő: < 1 perc

Egy tápláló, egészséges és diétás ebéd ötletet hoztam, de igazából bármelyik étkezésre kiváló lehet. Húsmentes napot tartottam, így tükörtojás, jégsaláta, bébispenót, kígyóuborka, párolt zöld spárga és grillezett csiperke gomba került a sós édesburgonya tócsnik mellé.

Tápanyagadatok
Édesburgonyás tócsni
Mennyiség egy adagban
Energia (kcal) 24
% DV (napi érték)*
Összes zsír 0,6g 0%
Szénhidrát 3g 1%
Fehérje 0,7g 0%
* Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal).

Dolgozzon helyetted a Zsírégetőd! A Munka Ünnepére: 33% OFF a Peak Zsírégetőidre!

Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 15 perc
Mennyiség
darab
Hozzávalók
Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 15 perc
Mennyiség
darab
Hozzávalók
Elkészítés
  1. Az édesburgonyát vágjuk félbe, villával szurkáljuk meg, majd előmelegített sütőben 180 fokon süssük 35-40 percig.
  2. Ezután vegyük ki a sütőből, hagyjuk kihűlni, majd kanalazzuk ki a belsejét.
  3. Villával pürésítsük, majd az összes többi hozzávalóval keverjük csomómentesre.
  4. Egy palacsintasütőt kenjünk ki vékonyan kókuszolajjal és nagyjából egy evőkanálnyi masszát süssünk ki.
  5. Félidőben fordítsuk meg, és süssük meg a másik felét is.

Paleo minta-étrend ITT!

Édesburgonyás tócsni

Édesburgonyás tócsni paleo

30 napon át minden napra jut 1 fitt recept - ami 5 perces elfoglaltságot kér CSAK Tőled!