Na, pont ez az a kaja, amit mindig mindenkor tudnék enni…. Ki van még ezzel így?
A hagyományos bolognai ragut azért nem 2 perc összerakni, és ugye kell hozzá több alapanyag is, mégis mindenki imádja. A jó bolognaihoz azért tényleg minden alapanyagnak minőséginek kell lennie.
Nos el tudod azt képzelni, hogy mindez egy kis dobozkába van bezárva és semmi más nem is kell hozzá csak víz? Hát én sem hittem el, de nézd az eredményt:
Ez a bolognai szósz mindent tartalmazz, amit egy hagyományosnak kell, ízben, állagban is, kivéve a húst! Így akár ha vegán vagy vega vagy is simán eheted!
30% OFF mindenre a Peak Karácsonyi vásárban! Vigyél egészséges dolgokat Karácsonyi Ajándékba, az egész Családodnak!
A peak vegán bolognai szószhoz semmi nem kell , csak forró víz! Nettó 2 perc alatt készre is tudod keverni a szószod. Mindez még pluszban, 27%-os fehérjét is tartalmazz!
Nem kell aggódnod, hogy mesterséges ízfokozókkal van teli, mert ez a szósz teljesen természetes összetevőkből áll: pl szárított zöldségekből, paradicsomporból.
Ízre pedig, mint a hagyományos, erre esküszöm! Első körben én 2 adagot nyomtam be, annyira eteti magát 😀
Bizony, nem csak tésztával tudod enni, hanem számos más receptbe is be tudod illeszteni:
- használhatod pizza feltétként,
- melegszendvicskrémnek,
- szósznak
- még akár egy kisebb adag levest is tudsz készíteni belőle!
Számos varriácója lehet, én is igyekszem még több receptet hozni ,belőle, ami diétás is!
Ha szeretnéd te is kipróbálni kattints ide: Peak Vegán Bolognai Szósz!
Előkészítés | 2 perc |
Sütés/főzés | 10 perc |
Mennyiség |
adag
|
- 50 gramm Peak Vegan Bolognese Sauce - Vegán Bolognai szósz
- 150 ml forró víz
- 100 gramm teljeskiőrlésű spagetti tészta
- ízlés szerint reszelt light sajt elhagyható
Hozzávalók
|
- A tésztát főzd meg sós vízben. A bolognai port pedig keverd el 150 -200 ml forró vízzel. (Ezt így érzéssel:ha túl sűrű hígíthatod még) Hagyd állni kb 5 percet. Halmozd a tésztára és szórd meg light reszelt sajttal. Kész is!