Ropogós répás zab szendvics – abszolút szénhidrátcsökkentett, szóval simán eheted, ha diétázol!
Ismét egy gyors KENYÉRHELYETTESÍTŐ SZENDVICSET készítettem – ami simán ehető diétába, hiszen a zab, túró, répa tojás is simán belefér! (Igen, ilyen tuti receptek vannak az INGYENES DIÉTÁS Szakácskönyvemben is – amit online AZONNAL elérhetsz! – VILLÁMGYORS és csak pár összetevős receptek – magas fehérje és rosttartalmú – szóval ÉHEZNI SEM FOGSZ!)
IDE KATTINTVA tudod azonnal, és ingyenesen elkérni a könyvet!
Ez a diétás zab-szenya:
1. Villámgyorsan elkészíthető. Vetekszik a mezei szendvics elkészítési idejével.
2. Magas fehérjetartalmú, és rostdús – NEM LESZEL ÉHES!
3. Praktikus! Könnyen szállítható, nem borul, nem folyik, nem fut, nem szalad. Egyben állva várja, hogy megedd – akár evőeszközök híján!
4. Variálható attól függően mit teszel bele.
5. Elkészítve lefagyasztható, így bármikor csak ki kell olvasztanod, ha nincs eleség a láthatáron 🙂
Előkészítés | 5 perc |
Sütés/főzés | 5 perc |
Mennyiség |
adag
|
- 50 gramm répa
- 40 gramm (gluténmentes) zabpehely
- 1 db tojás
- 100 gramm 12%-os tejföl vagy Skyr joghurt
- PAM Canola kalóriamentes olajspray
- só
- ízlés szerint sajt, sonka, tofu......
Hozzávalók
A szendvicshez
A feltét
|
- Keverj össze mindent - egy késes aprítóban, kivéve a feltétet.
- Fúj ki egy palacsintasütőt olajsprayvel és melegítsd fel.
- Öntsd bele a masszát, mint egy palacsintát kend el körbe.
- Ha elkezd szilárdulni, az egyik oldalát pakold meg sajttal, sonkával... amit szeretnél.
- Hajtsd rá a másik oldalát, és süsd meg mindkét oldalát így is.