-+=
Olvasási idő: < 1 perc

Egy jó kis hűsítő leves a nyári forróságban nagyon jól tud esni, próbáld ki proteinnel dúsítva.

Meggyleves

Hozzávalók:

  • nagy üveg cukormentes meggybefőtt (350 gramm, de természetesen mehet bele több is) vagy friss, magozott meggy
  • 2,5 dl rizstej (mehet másfajta tej is vagy csak vízzel is elkészítheted)
  • 4 ek. eritrit
  • 30 gr Peak Whey Delicious puncs ízű fehérjepor
  • 1 cs. puncspuding (de ha mondjuk, csak vaníliás van otthon, az is jó)
  • 3 egész fahéj (természetesen lehet több is, ízlés szerint)
  • 6-7 szem egész szegfűszeg
  • ~ 1,3 liter víz

Protein meggyleves

Elkészítés:

33% OFF mindenre a Peakshopban! Szabadságra ment a grafikusunk! + Sör és Fagyi kupon is a Tiéd!

A meggyet saját levével és 1 liter vízzel feltesszük főni. Hozzáadjuk az eritritet, a fahéjat és a szegfűszeget. Az utóbbit teatojásba helyezzük, hogy amikor kész a leves könnyebb legyen eltávolítani.

A pudingport, a fehérjével, a tejjel és a 3 dl vízzel csomómentesre keverjük, ezzel fogjuk sűríteni a levest. Körülbelül 15 perc múlva behabarjuk a meggyet, a pudinggal, jól elkeverjük és összeforraljuk.

Kicsit hagyjuk hűlni, kivesszük a fahéjat és a szegfűszeget, majd irány a hűtő pár órára és már lehet is fogyasztani.

Tipp: Elkészítheted, másfajta gyümölcsökkel, pudinggal vagy fehérjeporral. Én kipróbáltam tejszínes pudinggal és a Peak legújabb Slim Secret citromos fehérjeporával is.

gyumolcsleves-proteinnel

Hogyan lehetsz gyönyörű, fitnesz anyuka a gyermekeid mellett? Töltsd le INGYEN a felkészítő terved!