Igeeen, végre lehet újra répatortázni – amit én IMÁDOK, mert gyorsan kész és a tésztája nemcsak azért DIÉTÁS, mert répa csökkenti a kalóriát…hanem zabliszttel és az ÚJ RÉPATORTA ÍZŰ fehérjével készítjük el!
Istenien harmonizál az íze a répával – plusz, felszívja a répa nedvességét, így nem kell kicsavarni a répát a reszelés után… ellenben szaftos és puha marad a paller! Répatortás fehérjepor ITT!
Az a jó a Cocodream kókuszkrémmel, hogy PONT OLYAN, MINT A RAFFAELLO közepén, az a sűrű, selymes krém. Hát azt ki nem szereti? Különleges íze van – így különleges ízűvé varázsol minden sütikét, és sütike krémet. Nagyon szeretem keksztekercsbe tenni, vagy kókuszgolyóba – annyira isteni ízvilága lesz, hogy mindenki a receptért könyörög :))) Igen, kezdő háziasszonyokat is az egekbe magasztal ez a mesés kókuszos krém!
Előkészítés | 5 perc |
Sütés/főzés | 5 perc |
Mennyiség |
palacsinta
|
- 1 db pucolt répa 80 g körül
- 1 db tojás
- 30 gramm apró szemű zabpehely
- 30 gramm Peak Delicious Whey fehérjepor
- 80 gramm krémtúró vagy Skyr
- Peak Coco Dream - cukormentes kókuszkrém
- pici Slyr joghurt
Hozzávalók
A krémhez
|
- A répát pucold meg és daráld le, vagy le is reszelheted.
- Keverd bele a többi hozzávalót, és olajsprayvel kifújt serpenyőben süsd még mind a két oldalát.