-+=
Olvasási idő: < 1 perc

Igeeen, végre lehet újra répatortázni – amit én IMÁDOK, mert gyorsan kész és a tésztája nemcsak azért DIÉTÁS, mert répa csökkenti a kalóriát…hanem zabliszttel és az ÚJ RÉPATORTA ÍZŰ fehérjével készítjük el!

Istenien harmonizál az íze a répával – plusz, felszívja a répa nedvességét, így nem kell kicsavarni a répát a reszelés után… ellenben szaftos és puha marad a paller! Répatortás fehérjepor ITT!

30% OFF mindenre a Peak Karácsonyi vásárban! Vigyél egészséges dolgokat Karácsonyi Ajándékba, az egész Családodnak!

Az a jó a Cocodream kókuszkrémmel, hogy PONT OLYAN, MINT A RAFFAELLO közepén, az a sűrű, selymes krém. Hát azt ki nem szereti? Különleges íze van – így különleges ízűvé varázsol minden sütikét, és sütike krémet. Nagyon szeretem keksztekercsbe tenni, vagy kókuszgolyóba – annyira isteni ízvilága lesz, hogy mindenki a receptért könyörög :))) Igen, kezdő háziasszonyokat is az egekbe magasztal ez a mesés kókuszos krém!

 

Előkészítés 5 perc
Sütés/főzés 5 perc
Mennyiség
palacsinta
Hozzávalók
A krémhez
Előkészítés 5 perc
Sütés/főzés 5 perc
Mennyiség
palacsinta
Hozzávalók
A krémhez
Elkészítés
  1. A répát pucold meg és daráld le, vagy le is reszelheted.
  2. Keverd bele a többi hozzávalót, és olajsprayvel kifújt serpenyőben süsd még mind a két oldalát.

répatorta

répatorta palacsinta

Vidd el a BOMBABIZTOS és CUKORMENTES bejgli receptet - amit a Peak CUKRÁSZA készített.