-+=
Olvasási idő: 2 perc

Vegánkként egyértelműen nehezebb diétázni vagy éppen egy-egy finom édességet elkészíteni, DE nem lehetetlen. Most egy almáspite receptet mutatok, ami – amellett, hogy vegán – cukormentes, fehérjedús és még finom is 🙂

A legtöbb növényi fehérjeporra sajnos nem jellemző a finom íz, vagy a krémes textúra – veganként talán Te is szembesültél ezzel. A növényi fehérjékből nagyon nehéz a tejsavóhoz hasonló élvezeti értékkel bíró protein port előállaítani – amit most ezzel az ÚJÍTÁSSAL sikerült végre megoldani.

33% OFF az Őszinte Visszajelzésedért! Írd meg nekünk - szeretettel: Peak

A MANDULA egy kifejezetten finom, édeskés, enyhén diós – de nem túl tolakodó ízű mag, így a mandulából előállított fehérje is hasonló tulajdonságokkal rendelkezik. Ezzel a fehérjeforrással  ÍZ és ÁLLAGBELI ugrást is tapasztalhatsz a növényi fehérjék “ranglétráján”.

A Peak Yummy Vegan fehérje ötféle fehérjeforrásnak köszönhetően ez a fehérjepor teljesértékű, azaz minden aminosavat tartalmaz, így minden vegán és nem vegán számára is tökéletes választás. Természetesen mivel nem tartalmaz állati eredetű alapanyagot így tejérzékenyek laktózérzékenyek is fogyaszthatják, emelet tiszta fehérjepor azaz nincs szennyezve semmilyen gluténtartalmú alapanyaggal. Természetesen cukormentes alacsony szénhidráttartalmú így bármely diétába beilleszthető.

Mennyiség
tepsi
Hozzávalók
Hozzávalók a tésztához:
  • 500 g teljeskiőrlésű liszt
  • 3 tk sütőpor
  • 150 g kókuszolaj
  • 4-5 ek növényi joghurt
Hozzávalók a töltelékhez
Mennyiség
tepsi
Hozzávalók
Hozzávalók a tésztához:
  • 500 g teljeskiőrlésű liszt
  • 3 tk sütőpor
  • 150 g kókuszolaj
  • 4-5 ek növényi joghurt
Hozzávalók a töltelékhez
Elkészítés
  1. A tészta hozzávalóit kimérjük és addig gyúrjuk a míg nem kapunk egynemű állagot.
  2. Ha kész a tészta, szedjük ketté. Az egyiket nyújtsuk ki 3-5 mm vastagra és fektessük sütőpapírral bélelt tepsibe.
  3. A megmosott, megpucolt almákat egy nagylyukú reszelőn lereszeljük. Jól kinyomkodjuk a levét, összekeverjük a fehérjeporral, fahéjjal és a citrom levével, majd ráhalmozzuk a tésztára.
  4. A másik tésztát is kinyújtjuk és ráhelyezzük az almára.
  5. 180 fokos sütőben 25-30 perc alatt készre sül. Akkor jó, ha már kezd barnulni a teteje.

almáspite

vegán almáspite

Töltsd le INGYEN a Ketogén DIÉTÁS étrended!