Boszorkánykonyha rovatunk következik
A diéta szó hallatán sok embert pánik fog el,hogy mennyi mindent mellőznie kell az étrendjéből. Remélem ezen már Te túlléptél és mint tudatos életmódváltó szeretsz kísérletezgetni a konyhában. Hogy a dolgod megkönnyítsük,megosztunk Veled egy szuper és kiadós leves receptjét.
Kíváncsi vagy már, hogy hogy készül, ugye?
Szerencsére nem kell sok hozzávaló és rendkívül pénztárcabarát is egyben. De nem is szaporítom tovább a szót,tessék-lássék a hozzávalók listája:
- 200gr csirkemell
- 200gr zöldborsó és répa keverék (fagyasztottat vettem)
- 1 nagy pohár kefír
- vöröshagyma, fokhagyma, póréhagyma – ízlés szerint
- szárított tárkony, citromlé – ízlés szerint
- só, bors
A roppant egyszerű kivitelezés folyamata
Pici olajon a vöröshagymát megpirítjuk, majd jön a husi, amit kifehéredésig kavargatunk, aztán beleszórjuk a fokhagymát. Felöntjük kefírrel és kevés vízzel és kb. 10 perc főzés után beletesszük a borsó-sárgarépa keveréket és a póréhagymát.A legvégén, amikor már minden puha és megfőtt, jöhet a tárkony, só, bors. Neked is összefutott a nyál a szádban?
A legvégén ne felejtsd el, hogy még pikánsabbá tegyed!
Tálaláskor szoktak bele facsarni egy kis citromlevet – ki mennyire szereti savanyúan, mi már nem tettünk bele.
2-2 szelet teljes kiőrlésű pirítóssal ettük, szerintem nagyon fini volt, próbáljátok ki, jó étvágyat 😉
Ahhoz,hogy továbbra is sikeresen tartsd a diétádat látogass el a Peak webshopjára,hogy minőségi és diétás élelmiszerekkel gazdagítsd konyhás szekrényeidet!