-+=
Olvasási idő: < 1 perc

A római kömény diós-borsos íze varázsolja igazán egzotikussá ezt a halfogást. A kömény gyorsítja az anyagcserét, elősegítve a fogyást. Ehhez az ételhez az édesburgonya mellett nagyszerűen illik a párolt spenót is. Magas fehérje és egészséges zsírtartalmú  étel, ami mindössze pár perc alatt kész! Az édesburgonya magas C, B2, B6 és E-vitamin tartalommal büszkélkedhet! Megtalálható benne a kálium, réz, mangán, ráadásul alacsony a zsír- és koleszterintartalma. A lazac pedig kiváló Omega-3 zsírsav természetes forrása.

Lazac

Ezt szerezd be az ínyenc lakomához:

  • 1 evőkanál sózott vaj
  • 227 gramm lazac
  • 1/2 teáskanál római kömény
  • ¼ teáskanál só
  • ¼ teáskanál fekete bors
  • 1 közepes kockára vágott édes burgonya

Lazac recept

Így készítsd el:

1. Melegítsd elő a sütőt 7-es fokozaton (218° C).

30% OFF + Ingyenes Szállítás a Peak Télapótól! Most használd ki!

2. Kenj ki egy sütőformát vajjal és fűszerezd a halat köménnyel, sóval, borssal.

3. Helyezd a halat és az édesburgonyát az edénybe, majd süsd 20 percig.

4. Tedd tányérra és már tálalhatod is. Mennyei illata lesz, garantálom!

Tápérték egy adagban:
Kalória: 510 kcal, fehérje: 47 g, zsír:26 g, szénhidrát:24 g

Jó étvágyat!

lazac_edeburgonyaval_dietas_recept

Vidd el a BOMBABIZTOS és CUKORMENTES bejgli receptet - amit a Peak CUKRÁSZA készített.